Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ίδια και εγώ με ΟΤΕ ...έκανα αναβάθμιση σε 8άρα γραμμή , το μόντεμ συγχρονίζει στα 8 αλλά στο myotenet είμαι ακόμα S4(4άρα γραμμή). Αύριο τους ρίχνω το τηλεφωνάκι για να το φτιάξουν:cry:

• Απαντ. 288
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...

Γιατί μάς κακοφαίνεται όταν μειώνονται οί τιμές σέ κάποιον πάροχο είτε είνει ΟΤΕ ή κάτι άλλο;;

Περίεργα πράγματα...

Δημοσ.

πάντως εγώ χθές βράδυ μου ενεργοποιήθηκε πλήρως και από otenet .... φουλ κατέβασμα με 850 kb κολλημένο το κοντέρ ..Δε περίμενα οτι θα το πώ ποτέ αυτό :-Dαλλά .... Ένα μεγάλο μπράβο στον ΟΤΕ

Δημοσ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ....:P:p

Δημοσ.
παιδια εγινε και η δικι μου 24αρα αλλα απο rapid κατεβαζω βαρια 220 ! γιατι ? πως μπορω να το διαπιστωσω καλυτερα ?

Στα options έχει επιλογή για server. Ψάξε ποιος έιναι καλύτερος για εσένα

Σε καλό δίκτυο (Gbit προς ίντερνετ) έπιανα max 1.2ΜΒ/sec και έβαλα πολλά αρχεία ταυτόχρονα, έπιασα 6ΜΒ/sec για πολλή ώρα.

Τυχαίνει όμως μερικά αρχεία να κατεβαίνουμε με 30Κ/sec ενώ ταυτόχρονα τα άλλα κατεβαίνουν με 1M/sec

Δημοσ.

με IDM (internet download manager) κατεβαζω ΠΑΝΤΑ το οποιοδηποτε αρχειο/λινκ με full ταχυτητα (940-960kbps==8αρα εχω). αν και πολυ καλο το rapget δεν κατεβαζε παντα full. 8 στις 10 φορες, ετσι δοκιμασα και το αλλο και εμεινα υπερευχαριστημενος. δοκιμαστε το.

Δημοσ.

Στο rapget αν επιλέξεις watch clipboard, ακόμα και με ctrl+a αν διαλέξεις ολόκληρο κείμενο και κάνεις copy, βρίσκει μόνο του τα linκ στο κείμενο. Το IDM δεν το έχω δοκιμάσει, έχει τέτοια δυνατότητα;

Δημοσ.

δηλαδη? και σταθερο εχεις και ιντερνετ... μονο τηλεοραση δεν εχεις αλλα τι να κανουμε, ζουμε και χωρις αυτη....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...