De@th L0rd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 έκανα κι εγώ από 1 σε 2ΜΒ .Mου μίλησε μια ευγενέστατη κοπέλα και μου είπε με εικρίνια ότι θα γίνει μετά τις "διακοπές" των χριστουγέννων γιατί τα αιτήματα είναι πάρα πολλά.Δεν με χαλάει καθόλου και 1 ευρώ γλυτώνω κι θα έχω και διπλάσια ταχύτητα. UPDATE απο χθές το βράδυ κλείδωσε το μοντεμ στα 2048 από 1024 που ήταν.Όσο αναφορά την πραγματική ταχύτητηα το μέγιστο που μου έπιασε στο speedtest ήταν 1300 Κb/s . Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω μου είπαν μετά τα χριστούγεννα κ το έκαναν την ίδια μέρα το βράδυ κιόλας ? . Ας ελπίσουμε να στρώσει μετά τα χριστούγεννα. Από ftp ntua είναι ψιλοχάλια κατεβάζει με μέγιστο 150 Kb/s
pc_admin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Οι τιμες στην ΟΤΕΝΕΤ απο σημερα εχουν αλλαξει.Ρωτησα για 8αρα και μου ειπαν οτι η τιμη της πηγε στα 26.90 Ευροπουλακια. Φιλε εχω κι εγω οτενετ με ενδιαφερει αυτο! στο site η οτενετ δεν εχει αλλαξει τιμες ,μαλλον δεν το εχει ενημερωσει ακομα. Ξερεις θα εχει και αυτη 24 Mbps ?
velerephon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 ali mia fora bravo tetio*upload den perimena na edinan stin 24 , to polu 768 perimena... vevea ta 384 tis 8 aras einai gia gelia sthn agglia sou dinoun upload 1/4 tou download dhladh sthn 24ara tha eixes 6mbit upload.k mh nomiseis oti einai poly mprosta mas sthn eyryzwnikothta.k kei akriva einai. ayto sto lew gia na mhn exeis toso xamhles prosdokies. siga mh tous poume k mpravo apo panw tous axrhstous
TrackM@steR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε εχω κι εγω οτενετ με ενδιαφερει αυτο!στο site η οτενετ δεν εχει αλλαξει τιμες ,μαλλον δεν το εχει ενημερωσει ακομα. Ξερεις θα εχει και αυτη 24 Mbps ? Φιλε μου απο 24Μbps δεν ξερω για το λογο οτι καθως κοιτουσα για αναβαθμηση ειδα οτι στην περιοχη μου δεν υποστηριζει ακομη ταχητυτα τετοια.Οποτε και δεν το εψαξα περισσοτερο.Και το οτι αλλαξαν οι τιμες το εμαθα απο το καταστημα στο οποιο πηγα να κανω την αιτηση για αναβαθμηση και το επιβεβαιωσα δια τηλεφωνου. Για να εισαι 100% σιγουρος τι παιζει παρε στο 801 11 35555 και ρωτησε.Εκει τα παιδια ξερουν και εχουν ενημερωθει. Οταν τελικα με το καλο αναβαθμηστω θα ποσταρω τις πρωτες εντυπωσεις!
De@th L0rd Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 sthn agglia sou dinoun upload 1/4 tou download dhladh sthn 24ara tha eixes 6mbit upload.k mh nomiseis oti einai poly mprosta mas sthn eyryzwnikothta.k kei akriva einai.ayto sto lew gia na mhn exeis toso xamhles prosdokies. siga mh tous poume k mpravo apo panw tous axrhstous Στην Αγγλία το βιοτικό επίπεδο, κόστος ζωής, μισθοί είναι τα ίδια με εδώ?
SNEG HACKER Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 ola psemata me megali engisi SNEG HACKER OF GERMANY
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 sthn agglia sou dinoun upload 1/4 tou download dhladh sthn 24ara tha eixes 6mbit upload.k mh nomiseis oti einai poly mprosta mas sthn eyryzwnikothta.k kei akriva einai.ayto sto lew gia na mhn exeis toso xamhles prosdokies. siga mh tous poume k mpravo apo panw tous axrhstous mono pou edw sthn Ellada exoume ADSL2+ velerephon to opoio sthn kalyterh twn periptwsewn (an eisai konta sto dslam kai exei kalh grammh genikotera) efoson o ISP paizei se Annex M ftanei ta 3.5mbit... gia auto mhn sygkrineis anomoia pragmata...
isspro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο. κοιταξα το Downstream Attenuation (dB) του speedtouch 530 και ειναι: μετα κοιταξα το Downstream Attenuation (dB) του wag200g και ειναι: στεκει αυτο ρε παιδια? το ενα να εχει μεγαλυτερη φθορα/αλιωση απο το αλλο, ποσο μαλλον το καινουργιο μεγαλυτερη απο το παλιο? εκτος και αν η μετρηση δεν τα λεει καλα... πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμισει στο linksys? τι να πω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 oxi apla kapoia routeres sygxronizontai parapanw epeidh exoun megalyterh "an8ektikothta" ston 8oryvo...
isspro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 οποτε παω για 8αρα λογικα ε? με 24αρα δεν θα επιανα παραπανω. σωστα??
Dr.Strangelove Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 εδω http://www.oteshop.gr/page_content.asp?wid=275&hop=h&scid=138 γιατι εχει την 24αρα με 18 ευρω? Αυτές είναι οι τιμές μόνο για γραμμή, ενώ οι τιμές του conn-x είναι πακέτο γραμμή και Internet.btw, είδατε τις νέες τιμές τις Altec; 19,90 για 24Mbps μέσω ΑΡΥΣ. Μάλλον θα τη "σκοτώσω" την αίτηση στην Forthnet γιατί δε βλέπω φως.
polaki Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Συμφωνω απόλυτα! Εγω προσωπικά είμαι με ΟΤΕ-HOL και σκόπευα να παω HOL doubleplay, ευτυχως δεν προχωρισα με ολα αυτα που ακούω!!! Πλεον θα συνεχίσω στο OTE-HOL να εχω το κεφαλι μου ησυχο αν η HOL μου δωσει 24 μέσω ΟΤΕ.. και οταν και αν αποφασίσουν οι εναλλακτικοί να σοβαρευτουν βλέπουμε! Αν η HOL δε μου δωσει θα κάνω αιτηση σε ΟΤΕ και τελειώνω HOL, απλά πραγματα. Ας δίνω και 20? παραπάνω στην τελική, δεν θα με σώσουν αυτά. Και μόνο το αγχος του να πέσει το ιντερνετ και να παλεύω 1 ωρα στο τηλέφωνο για να ΑΝΑΦΕΡΩ το πρόβλημα αξίζει τα 20 με το παραπάνω!!! προσεχε. αλλο το ειναι ακριβο κατι... και αλλο το "δεν εχουμε εμεις λεφτα να το πληρωσουμε" το ενα δεν εχει καμοια σχεση με το αλλο. ειπαμε,οτι πληρωσεις....παιρνεις. οπως στο ποδοσφαιρο. αλλο εισητηριο το ολυμπιακος-βεροια ...και αλλο το ολυμπιακος-ρεαλ... υπαρχει μια διαφορα.
Freakster Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Σήμερα κιολας με περασαν στον ΟΤΕ! ΓΟΥΑΟΥ, δυο μερες πηρε;! κανω μια ενεργοποιηση στο site της otenet (wtf, τεσπα) και μπαινω στην 24αρα μου Εχει κανεις ευκαιρες τις οδηγιες σχετικα με το τι στοιχεια να βαλω στο ρουτερ linksys wag200 να συνδεθω;
KINGLUCAS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Σήμερα κιολας με περασαν στον ΟΤΕ! ΓΟΥΑΟΥ, δυο μερες πηρε;! κανω μια ενεργοποιηση στο site της otenet (wtf, τεσπα) και μπαινω στην 24αρα μου Εχει κανεις ευκαιρες τις οδηγιες σχετικα με το τι στοιχεια να βαλω στο ρουτερ linksys wag200 να συνδεθω; και εγω αυτο ψαχνο παιδια....στοιχεια για ρουτερ
titikos46 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δεν δινει δωρεαν ρουτερ οταν αλλαζεις προγραμμα οπως οι εναλλακτικοι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα