Προς το περιεχόμενο

ηχορυπανση...

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Η σταμάτησε το ανεμιστηράκι μόνος σου (κοινώς χάλασε το!)Και ασε την κάρτα να δουλεύει μόνο με την ψύκτρα της και όσο αντέξει. Έχω μια geforce mx440 και έναν Ρ3 800μηζ που δουλεύουν χωρίς ανεμιστηράκι εδώ και 2-3 χρόνια.Έτσι κι αλλιώς δε νομίζω οτι παίζεις παιχνίδια με αυτήν την κάρτα για να τραβήξει ζόρι. Εξάλλου πιο πολύς είναι ο κοπος να αλλάξεις σε αυτην την κάρτα ανεμιστήρι από το να πάρεις μια καινούρια της πλάκας

Δημοσ.

Αφαίρεσε το παλιο ανεμιστηράκι και βάλε ένα καινούργιο. Δες πόσα εκατοστά είναι το ανεμιστηράκι... μάλλον 4χ4εκ θα είναι περίπου.

Ακόμη και αν δεν εφαρμόζει πλήρως κάνε μια δική σου πατέντα για να το στηρίξεις. Με 3 ευρώ έξοδα λύνεις το πρόβλημα ;)

Αλλιώς βρες καμιά φθηνή μεταχειρισμένη κάρτα με παθητική ψύξη (π.χ Radeon 9250) ή αγόρασε καινούργια αν ενδιαφέρεσαι για να παίζεις παιχνίδια.

Δημοσ.
'Η σταμάτησε το ανεμιστηράκι μόνος σου (κοινώς χάλασε το!)Και ασε την κάρτα να δουλεύει μόνο με την ψύκτρα της και όσο αντέξει. Έχω μια geforce mx440 και έναν Ρ3 800μηζ που δουλεύουν χωρίς ανεμιστηράκι εδώ και 2-3 χρόνια.

:-) και εγώ το ίδιο έχω κάνει στην ίδια ακριβώς κάρτα και δεν έχει πάρει χαμπάρι!

Commentator: αν θες να είσαι σίγουρος, πάρε ένα 12άρη με 5-6ευρώ, και βάλτον να από κάτω να την βαράει λίγο. ;)

Δημοσ.

λοιπον πληροφοριακα να πω οτι το φανακι της δεν βγαινει με καμια Παναγια.θα βγαλω το καλωδιο ή αν δεν βγενει θα το κοψω και με 5 ? παιρνω 12αρη...

Δημοσ.
λοιπον πληροφοριακα να πω οτι το φανακι της δεν βγαινει με καμια Παναγια.θα βγαλω το καλωδιο ή αν δεν βγενει θα το κοψω και με 5 ? παιρνω 12αρη...

μην βγάλεις ολόκληρη την ψύκτρα.

πάρε ένα μικρό κατσαβιδάκι, και σπρώξε προς τα έξω το ανεμιστηράκι, θα σπάσει σχετικά εύκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...