Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop

user12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα την βοηθεια σας καθως σκέφτομαι να αγορασω Laptop. Βασικα το θελω για Games και για ταινίες και ετσι. Και σκέφτομαι για το παρακατω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909157

Καθε προταση ειναι δεκτη.

H τιμή να είναι κοντα στα 1000e

Δημοσ.

Πολυ καλο το βρισκω ΑΡΚΕΙ να προερχεται απο μια 'αξιοπιστη' εταιρεια. Ψαξε αν μπορεις και βρες ποιος εχει κατασκευασει το barebone

• Members
Δημοσ.

Μιας και έκανα κι εγώ την ίδια αναζήτηση πριν από λίγο καιρό, θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στην Dell. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας και τους χρόνους παράδοσης, αλλά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=217352

Δεν ξέρω αν σε απόλυτες επιδόσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στα λεφτά που είσαι διατεθειμένος να δώσεις, αλλά είναι σίγουρα αξιόπιστη εταιρεία και με τρομερό σέρβις. Επίσης, οι τιμές του site τους είναι πλασματικές και συνήθως προσφέρουν σημαντική έκπτωση μετά από συνεννόηση.

Δημοσ.
Μιας και έκανα κι εγώ την ίδια αναζήτηση πριν από λίγο καιρό, θα πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στην Dell. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας και τους χρόνους παράδοσης, αλλά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=217352

Δεν ξέρω αν σε απόλυτες επιδόσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στα λεφτά που είσαι διατεθειμένος να δώσεις, αλλά είναι σίγουρα αξιόπιστη εταιρεία και με τρομερό σέρβις. Επίσης, οι τιμές του site τους είναι πλασματικές και συνήθως προσφέρουν σημαντική έκπτωση μετά από συνεννόηση.

Δεν ξερω?

Εισαι ικανοποιημένος απο την καρτα γραφικων του μου φαινεται κατωτερη απο τα αλλα δυο πιο πανω PC

• Members
Δημοσ.

Κοίτα, όπως εξηγώ και στο άλλο topic, επειδή το πήρα μόλις χθες δεν πρόλαβα να δω πως τα πηγαίνει από άποψη επιδόσεων. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν είμαι gamer και το πολύ να παίξω κανένα chessmaster καμιά φορά, οπότε η άποψή μου για την κάρτα γραφικών δεν έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα. :-)

Γι' αυτό και σου το πρότεινα με κάποια επιφύλαξη σχετικά με τις επιδόσεις, μιας και δεν ξέρω τις δικές σου απαιτήσεις και το τι μπορείς να βρεις αλλού με τα αντίστοιχα λεφτά.

Δημοσ.

Βασικα εχει παρει κανεις innovator γιατι δεν εχω ακουσει τιποτα για την εταιρία.Αντε ρε παιδια θα τον παραγειλω σε μια βδομαδα:confused::confused::confused:

Δημοσ.

Μα 1000 ευρώ για Innovator...Η αλήθεια είναι πως με τα χαρακτηριστικά που έχει γαζώνει, αλλά η γνώμη μου και εμπειρία λέει είναι να στραφείς σε κάτι επώνυμο.

Κοίτα πχ για ένα dv6680 που έχει 1000 και με 110 ευρώ ακόμα αγοράζεις και την 3ετή επέκταση εγγύησης και είσαι έτοιμος.

Συνολικά είναι καλύτερη λύση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδία εγω τον παρήγγειλα και ο θεος βοηθος.Τον περιμενω σε κανα δυο μερες θα τον εχω στα χερια μου.Θα σας πω γνωμες το μονο που με απασχολει ειναι αν θα υπερθερμενεται.Συντομα θα μαθω;);)

Δημοσ.

egw pistevw pws biasthkes +dn yparxei logos na agorazeis kati epeidh exei kalyterh timh apo alla pio poiotika proionta .Eidika st laptop prepei na ine kaneis idiaitera prosektikos gt ine pio euais8hta mhxanhmata +prepei h stibarothta +h poiothta kataskevis na ine t basikotero krithrio.Ta yposysthmata paizun shmantiko rolo alla protimw na exw xeiroterh karta grafikwn+na exw pc g 2 xronia para n'agorasw pio grhgoro mhxanhma alla anaksiopisto.Tespa postare tis entypwseis su an+ta opoia problimata pu mporei na exei dn 8a fanun amesws

Δημοσ.

Προλαβαίνεις να ακυρώσεις?

Ακολούθησε το link να δεις τι μπορείς να πάρεις με 899 ευρώ παρακαλώ και αν θέλεις με τα άλλα που περισσεύουν τσιμπάς με 99 έναν LaCie 500GB για backup και αποθήκευση video, photos κτλ...

Κι όμως υπάρχει !!! απλά δεν σου δίνω το λίνκ μην πάς και μου πάρεις το τελευταίο

:-) ---> http://www.mediamarkt.gr/catalogues/maroussi/7.pdf

Δημοσ.
Προλαβαίνεις να ακυρώσεις?

Ακολούθησε το link να δεις τι μπορείς να πάρεις με 899 ευρώ παρακαλώ και αν θέλεις με τα άλλα που περισσεύουν τσιμπάς με 99 έναν LaCie 500GB για backup και αποθήκευση video, photos κτλ...

^^ +1

Το έχω το μηχάνημα. Ποιότητα κατασκευής, εντάξει δεν είναι από μαγνήσια ή ξέρω και γω τι, αλλά μια χαρά μου φαίνεται. Και εγγύηση ASUS 2 χρόνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...