-WISE- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ELEOS ELEOS ELEOS:p:p:p εγω φταιω ρε commentator?ουτε αυτος/η δεν ξερει τι φυλλο ειναι!!
slipknot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί παρακαλώ,τι έχει το Φιλοπάππου ? Μια χαρά είναι !! Άντε και μένω και κοντά.
chpetros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Ρε ωραία γελάγαμε στα πρώτα ποστ και μετά οι μαιτρ του είδους το κάνανε φιλοσοφία. Δείγμα της εποχής!!!
-WISE- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Ρε ωραία γελάγαμε στα πρώτα ποστ και μετά οι μαιτρ του είδους το κάνανε φιλοσοφία. Δείγμα της εποχής!!! πως γινεται παντα να βγαινουμε off topic δεν ξερω...
prisila Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Είναι μάταιο,δεν αξίζει να συζητώ γιατί εσείς οι φαν του δεν θα παραδεχτείτε ποτέ ότι φανατίζεστε χωρίς λόγο. ..δηλαδή δεν έχουν φανατίστεί με κανέναν άλλον(ξένο πιο πολύ)τραγουδιστή έτσι ?? οι οργισμένοι φαν του καζαντζίδη .. καλα τοσα posts προηγηθηκαν κ εξακολουθεις να αναφερεις αυτη τη φραση?για την εξαιρετικη κ απαραμιλλη ποιοτητα της φωνης του καθως κ τα τραγουδια του λεμε! σωστα το διευκρινησες..εχουν φανατιστει με τον ELVIS μην γινεσαι ερειστικος,το να εισαι φαν του Καζαντζιδη δεν σημαινει οτι εισαι οργισμενος,κατανταει προσβλητικο θα ελεγα! τις ευχες μου σε ολους,για μια καλη χρονια γεματη υγεια κ απολυτη ψυχικη ηρεμια
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εγώ ποτέ μου δεν αμφισβήτησα την ποιότητα του καζαντζίδη.Τα τραγούδια απλά δεν με συγκινούν...Αφού λοιπόν έχουν φανατιστεί με τον elvis,όπως πολύ σωστά αναφέρεις,γιατί λέτε ότι ο καζαντζίδης ήταν ο ΕΝΑΣ και μόνο με αυτόν είχαν φανατιστεί τόσο και ήταν φαινόμενο κλπ ? Εάν χρησιμοποιώ τέτοιου είδους φράσεις,το κάνω επειδή με τα λεγόμενα σας μου δίνετε το δικαίωμα.Δεν λέω να μην μιλήσετε για τον καζαντζίδη και να πείτε 2-3 πράματα αλλά χωρίς υπερβολές.
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 γιατί ρε? Ηταν ο μόνος που έχει κλάψει την μάνα του τόσο. Αυτός με την μάνα και ο Ξανθόπουλος με την ξενητιά.. Δυο πολύ must θέματα της εποχής. Aξιοι!!!
prisila Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εγώ ποτέ μου δεν αμφισβήτησα την ποιότητα του καζαντζίδη.Τα τραγούδια απλά δεν με συγκινούν...Αφού λοιπόν έχουν φανατιστεί με τον elvis,όπως πολύ σωστά αναφέρεις,γιατί λέτε ότι ο καζαντζίδης ήταν ο ΕΝΑΣ και μόνο με αυτόν είχαν φανατιστεί τόσο και ήταν φαινόμενο κλπ ? γιατι ο Καζαντζιδης ειχε φωνη κ μεγαλουργησε ως ερμηνευτης..ο ELVIS ηξερε να μαγευει τον γυναικειο πληθυσμο με το χορευτικο του ταλεντο στο Rock n Roll,με την εμφανιση του κ τις γερες πλατες που τον προωθουσαν..(χωρις να θελω να αδικησω τη φωνη του)
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ μπορώ να σου πω πως ο elvis ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της rock n roll μουσικής,οπότε έχει τεράστια αξία...
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 γιατι ο Καζαντζιδης ειχε φωνη κ μεγαλουργησε ως ερμηνευτης..ο ELVIS ηξερε να μαγευει τον γυναικειο πληθυσμο με το χορευτικο του ταλεντο στο Rock n Roll,με την εμφανιση του κ τις γερες πλατες που τον προωθουσαν..(χωρις να θελω να αδικησω τη φωνη του) έλα μωρέ με τον κλάψα.. απλά ήταν στο κλίμα της εποχής, του γράφανε και εμπορικότατα τραγούδια και αυτό είναι όλο. Σκέψου και οτι τότε δεν ύπηρχε πληθώρα καλλιτεχνών στο προσκήνιο οπότε αυτόι που έιχαν μια συμπαθητική ή ξεχωριστή φωνή βγάλανε καλά λεφτα. Τωρα μην τρελαθούμε κιόλας.. ακου μεγαλούργησε ...
prisila Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ μπορώ να σου πω πως ο elvis ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της rock n roll μουσικής,οπότε έχει τεράστια αξία... συμφωνω κ επαυξανω!
kokas08 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 παιδιά βγήκατε off topic....εγώ θέλω να πλακώσω τη κόρη της δημητρίου....την Ολια μη χεσω....
Achilles Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 παιδιά βγήκατε off topic....εγώ θέλω να πλακώσω τη κόρη της δημητρίου....την Ολια μη χεσω.... Πρόσεξε μην σε πλακώσει αυτή. Είναι και 150 κιλά η άτιμη...:lol:
prisila Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 παιδιά βγήκατε off topic....εγώ θέλω να πλακώσω τη κόρη της δημητρίου....την Ολια μη χεσω.... (βγηκαμε βγηκαμε..) ξερεις κ το ονομα της βλεπω..
novice21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 αυτη η κουβεντα μου θυμιζει ενα ρεπορταζ που ειχα δει στο σταρ (που αλλου) που εξηγουσε οτι ο θαυμασμος της νεολαιας για τον Κιαμο εχει γινει φανατισμος εφαμιλλος των οπαδων των ποδοσφαιρικων ομαδων... και εδειχνε κατι πλανα στα μπουζουκια που ηταν ολοι ορθιοι και φωναζαν Πανος Κιαμος οεοεοε. καλος λαικος τραγουδιστης ηταν παντως αλλα οχι και ΕΝΑΣ κλπ. και διαφορα αλλα που γραφονται εδω. [Κακια Mode On]Η Βανδη παντως στο λαιβ το απογειωσε το "αγριολουλουδο" [Κακια Mode Off] Mika,μην ξεχνας το marketing,της διαφημισης,για τους ΑΦΑΝΕΙΣ. Μηπως θυμασαι ποτε καποια διαφημιση για τον Καζαντιδη?.Εγω τουλαχιστον οχι,ποτε.Ολο τα κουδουνια διαφημιζαν,και διαφημιζουν.Και ομως ο Στελιος οχι μονο χωρις το mareketing, της διαφημισης,αλλα απεναντιας,με το marketing,της ΜΟΥΓΚΑΣ, καταφερε να γινη ο ΕΝΑΣ.Πως ερμηνευεται αυτο?Απο την αρχη αρχη του θεματος εθεσα αυτο το ερωτημα και δεν απαντησε ακομα με λογικα επιχειρηματα ΟΥΔΕΙΣ. Επροχθες ηταν σε καποιο καναλι ο Γονιδης.Ξερεις τι ειπε?."Ο Καζαντζιδης ειναι ο δασκαλος ολων εμας των καλλιτεχνων.Ειμαστε, και θα ειμαστε κατω απο αυτην την τεραστια ομπρελα του.Κακως η πολιτεια δεν του εκανε ακομα καποιο αγαλμα!!!!" (Γιατι στην Βουγιουκλακη???) ρωταω εγω. Τα ειπε ο Γονιδης,που δεν ειναι και κανενας του σωρου,αλλα και στο παρελθον εχουν αναφερθει και αλλοι πολλοι καλλιτεχνες,αλλα και αλλοι ειδικοι του ειδους.Ποιος θυμαται τις δηλωσεις του Μπιθικωτση,(αλλο ιερο τερας φωνης), για τον Καζαντζιδη,που ηταν ακομα στην ζωη.Και τον εγκωμιαζε ποιος?,ενας ανταγωνιστης του. Ξερω οτι οσοι αντιδρουν στην μοναδικοτητα του,ενδομυχα αναγνωριζετε τον Καζαντζιδη σαν τον ΕΝΑΝ,οπως εχει αναγνωρισθει ΔΙΕΘΝΩΣ. Τωρα γιατι αυτη η αντιδραση χμμμμ....δεν ειμαι ψυχαναλυτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.