-WISE- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Nickelback-someday αν κ δν μπορώ να πω ότι έχω δει κ τα άπειρα video clip.πολυ συγκινητικό... +1 απο μενα!επισης απο nickelback και το savin' me
liopyr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 pearl jam- do the evolution από τα αγαπημένα μου.
Commentator Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 pearl jam- do the evolution από τα αγαπημένα μου. πολυ ωραιο βιντεο κλιπ πραγματι
Grinder Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Therion Summer Night City Πολυ ωραίο κλιπ απο μια επισης πολυ ωραια διασκευη των Abba
1Mbitmx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Beastie Boys - Intergalactic Massive Attack - Sly Weird Al Jankovic - White and Nerdy Ελπίζω να κάλυψα αρκετούς Μια καλή πρόταση είναι να βρείτε τα dvd The Work of Director, πάρα πολύ καλή σειρά με βιντεοκλιπ από διάφορους σκηνοθέτες. Αγαπημένο μου είναι του Michel Gondry.
zenso Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μια καλή πρόταση είναι να βρείτε τα dvd The Work of Director, πάρα πολύ καλή σειρά με βιντεοκλιπ από διάφορους σκηνοθέτες. Αγαπημένο μου είναι του Michel Gondry. Πράγματι,καλή σειρά,και αγαπημένο μου επίσης του Gondry. Μ'αρέσουν τα περισσότερα βιντεοκλιπ του,ειδικά το Sugar water. κάποια άλλα που μ'αρέσουν πολύ Xploding Plastix - Mon Amour Aphex Twin – On Tom Waits – I Donʼt Want to Grow Up Dead Can Dance - The Host Of Seraphim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.