Προς το περιεχόμενο

Παλιό Ελληνικό Γελοίο Τραγούδι που αν δε το βρώ θα σκάσω!

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνει κρόουλ κάνει κροούλ...

Τη γοργόνα κηνυγάει παιδαράς καμακιστής...<p>Κάπως έτσι είναι οι στίχοι... Βοηθήστε!

Δημοσ.

Ακόμα λίγοι στίχοι του άθλιου αυτού τραγουδιού... Κάποιος φίλος μου έδωσε ιδέα...<p>Πλάτσα πλάτσα πλούτσα μ' έχεις κάνει λούτσα,

πλούτσα πλούτσα πλάτσα, έφαγα χλαπάτσα...<p>Ντρέπομαι για λογαριασμό μου το ξέρω αλλά έχω ανάγκη να γελάσω. Αν το έχει κανείς ας μου το στείλει με ανώνυμο e-mail...

Δημοσ.

Τι τραγούδι το λέει ο Τάκης Βαμβακίδης μαζί με τον Κώστα Μπίγαλη και είναι από το δίσκο του πρώτου "Το χαμόγελο του Τάκη" (Παραγωγής 1994). Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Πλάτσα, πλούτσα" smile.gif" border="0

Δημοσ.

Re ti akouteeee???

xaxaxaxa!!!!<p>DJ316 kala ta les mono pou to song vgike to 93 tongue.gif" border="0 !<p>Tora mias kai zitame tetia songs.....

Ego thelo to: "Laistera - Xari Klin"....

To exei kaneis???

Δημοσ.

Prepei eksapantws dne kserwwwwww pws na vreiet kai a deite to videoclip. to epaize to mega star tote kai htan entelwwws geloio.

mono pou to 8ymamai kserenomai sta gelia

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Triton:

<strong>Prepei eksapantws dne kserwwwwww pws na vreiet kai a deite to videoclip. to epaize to mega star tote kai htan entelwwws geloio.

mono pou to 8ymamai kserenomai sta gelia</strong><hr></blockquote><p>Kosti? gia to:

Κάνει κρόουλ κάνει κροούλ...

Τη γοργόνα κηνυγάει παιδαράς καμακιστής...<p>les???

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...