Snolly Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2002 Κάνει κρόουλ κάνει κροούλ... Τη γοργόνα κηνυγάει παιδαράς καμακιστής...<p>Κάπως έτσι είναι οι στίχοι... Βοηθήστε!
Snolly Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Ακόμα λίγοι στίχοι του άθλιου αυτού τραγουδιού... Κάποιος φίλος μου έδωσε ιδέα...<p>Πλάτσα πλάτσα πλούτσα μ' έχεις κάνει λούτσα, πλούτσα πλούτσα πλάτσα, έφαγα χλαπάτσα...<p>Ντρέπομαι για λογαριασμό μου το ξέρω αλλά έχω ανάγκη να γελάσω. Αν το έχει κανείς ας μου το στείλει με ανώνυμο e-mail...
wOOzY Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Πωπω ρε τι μου θύμισες!Είναι παλιό τραγούδι,πριν 4-5 χρονάκια ακουγόταν!
imported_agnαnta Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 oxi 4-5 xronia.......10 xronia kai bale prin.... twra o tragoudistis itan enas pontios o bambakidis an thimame kala....to song titlo twra.....den thimame......an thimithw (tha rwtisw kai allous...tha kanw ena edit edw)
DJ316 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Τι τραγούδι το λέει ο Τάκης Βαμβακίδης μαζί με τον Κώστα Μπίγαλη και είναι από το δίσκο του πρώτου "Το χαμόγελο του Τάκη" (Παραγωγής 1994). Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "Πλάτσα, πλούτσα"
Cristina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Re ti akouteeee??? xaxaxaxa!!!!<p>DJ316 kala ta les mono pou to song vgike to 93 !<p>Tora mias kai zitame tetia songs..... Ego thelo to: "Laistera - Xari Klin".... To exei kaneis???
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Prepei eksapantws dne kserwwwwww pws na vreiet kai a deite to videoclip. to epaize to mega star tote kai htan entelwwws geloio. mono pou to 8ymamai kserenomai sta gelia
Cristina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Triton: <strong>Prepei eksapantws dne kserwwwwww pws na vreiet kai a deite to videoclip. to epaize to mega star tote kai htan entelwwws geloio. mono pou to 8ymamai kserenomai sta gelia</strong><hr></blockquote><p>Kosti? gia to: Κάνει κρόουλ κάνει κροούλ... Τη γοργόνα κηνυγάει παιδαράς καμακιστής...<p>les???
Snolly Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Ωραία... Τώρα που θα το βρούμε; η audiogalaxy δεν το έχει...
wOOzY Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2002 Ναι...Το AudioGalaxy δεν το έχει...Τώρα τι κάνουμε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.