Προς το περιεχόμενο

Εντονο φαινομενο ghosting με samsung 2232BW!

saQo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες ηρθε η νεα μου οθονη 2232BW. την δοκιμασα κατω απο πολλες συνθηκες κ δεν παρουσιαστηκε το παραμικρο προβλημα μεχρι... που εβαλα ενα DVD στο drive μου... απο την πρωτη κιολας στιγμη παρατηρησα το κατα την γνωμη μου πολυ εντονο προβλημα. Εντονο ghosting καθ'ολη τη διαρκεια της ταινιας κ απιστευτα ενοχλητικο στις πιο σκοτεινες σκηνες. Ηδη σκεφτομαι οτι η οθονη μου εχει καποιο προβλημα! Ειχα διαβασει τα καλυτερα γι'αυτη την οθονη κ τωρα δεν ξερω τι να κανω.. Αν καποιος εχει καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει, ας βοηθησει..:-( (η καρτα γραφικων μου ειναι η ATI x1950 pro)...

Δημοσ.

αχ αχ κριμα φιλε μου

και πανω που ειχα γυρει προς αυτην

γιατι ομως δεν πηρες μια 226bw?

ψαξτο λιγο ρε συ με καμμια ρυθμιση μηπως γινει καμμια βελτιωση

παντως με την 226 εχουν ιδιο panel = TN

EKTOΣ εαν φταιει ο driver tis ati

Ενημερωσε μας για να ξερουμε ρε:fear:

Δημοσ.

κοιτα.. η οθονη ειναι κατα τη γνωμη μου καθ'ολα τελεια, με εξαιρεση αυτο το φαινομενο. Γι'αυτο κ με προβληματιζει! θα το ψαξω κ αλλο, αλλα οποιαδηποτε βοηθεια κ απο το forum ειναι ευπροσδεκτη. θα ενημερωσω για οτι νεοτερο.. (αλλα εχω ξενερωσει πολυ....):-(

Δημοσ.
κοιτα.. η οθονη ειναι κατα τη γνωμη μου καθ'ολα τελεια, με εξαιρεση αυτο το φαινομενο. Γι'αυτο κ με προβληματιζει! θα το ψαξω κ αλλο, αλλα οποιαδηποτε βοηθεια κ απο το forum ειναι ευπροσδεκτη. θα ενημερωσω για οτι νεοτερο.. (αλλα εχω ξενερωσει πολυ....):-(

Στα games εχει ghosting;

Δημοσ.

Δεν νομιζω... ισως να μην το εχω παρατηρησει λογω του οτι τα games εχουν πιο ζωντανα χρωματα.. Παντως απ'οτι διαβασα καταλαβα οτι μαλλον εχω πεσει σε προβληματικο panel. Δεν γινεται με χρονο αποκρισης 2ms να υπαρχει τοσο εντονο ghosting!

Δημοσ.

Εχει σε όλα τα video ή μονο σε DVD ?

Ισως φταεί το πρόγραμμα που έχεις για να παίζει τα DVD, ψαξε και εκει για καμια ρυθμιση...

Δημοσ.

Απλα ειναι παραλογο αυτο που συνεβει μολις τωρα! συνεδεσα στην καρτα γραφικων μου την παλια μου 17αρα CRT παραλληλα, εβαλα το ιδιο DVD που παρατηρησα το προβλημα κ το προβλημα ειχε εξαφανιστει:rolleyes: την ξαναεβγαλα μετα κ το προβλημα επανηλθε!:confused: με λιγα λογια οταν εχω κ τις 2 οθονες πανω να λειτουργουν παραλληλα λειτουργουν ολα οπως θα επρεπε, οταν εχω μονο την καινουρια μου LCD υπαρχει το προβλημα που ε3ηγησα παραπανω.. για ολο αυτο υπαρχει καποια εξηγηση??? Υπαρχει λυση?

Δημοσ.

Προφανώς θα είναι κάποια ρύθμιση απο το control panel της ΑΤΙ, θα έπρεπε να χαίρεσαι παντως γιατι η οθόνη είναι μια χαρά !

Δοκιμασε να την συνδεσεις και στο D-SUB αντι για DVI να δεις αν το κάνει...

Δημοσ.

δεν εχω D-SUB στην καρτα γραφικων μου κ δυστυχως δεν βρισκω καποια ρυθμιση ετσι ωστε να διορθωσω το προβλημα.. Βοηθεια!

Δημοσ.

πάντως να ξέρετε , οι 2232 δεν είναι όλες S panels. στο κρυφό menu υπάρχουν 4 πιθανότητες. μπορεί να δείτε το "CAA" το οποίο σημαίνει S panel , το "CDA" που σημαίνει CMO panel , το "CLA" από AU Optronics και "CIA" που σημαίνει CPT panel. Σε όλες εκτός από τα S , υπάρχει αυτό το υπερτονισμένο μπλε που για να γίνει κάπως καλύτερο πρέπει να βάλεις το color temperature σε warm. καλή τύχη.

Δημοσ.
πάντως να ξέρετε , οι 2232 δεν είναι όλες S panels. στο κρυφό menu υπάρχουν 4 πιθανότητες. μπορεί να δείτε το "CAA" το οποίο σημαίνει S panel , το "CDA" που σημαίνει CMO panel , το "CLA" από AU Optronics και "CIA" που σημαίνει CPT panel. Σε όλες εκτός από τα S , υπάρχει αυτό το υπερτονισμένο μπλε που για να γίνει κάπως καλύτερο πρέπει να βάλεις το color temperature σε warm. καλή τύχη.
Aυτο τωρα τι το ηθελες και το ειπες...εσκασες βομβα τωρα για τους υποψηφιους αγοραστες της...
  • Super Moderators
Δημοσ.

dld protimouses na mhn to 3eres kai na sou eskage h vomva afou thn eixes agorasei? :P

gia osous exoun thn oikonomikh dynatothta parte Samsung SM215TW kai ka8arisate :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
nai alla me 8ms responce pow 8a pezeis bioshock gia pes!!!!:lol::lol::lol:

eipame spva rulez ALLA

kalytera apo oti paizw me thn 16ms S-IPS 20ara mou kai kalytera apo thn PVA 25ms 19ara mou...stis opoies den vlepw ghosting (oute filoi mou pou exoun perasei apo to spiti)

kai oxi mono sto bioshock alla genikotera se games/tainies...

ta 2ms twn TN DEN EINAI SYGKRISIMA me ta 8ms twn S-PVA...genikotera to RT twn TN den einai sygkrisimo me auto twn PVA/MVA/IPS...ara ka8e sygkrish einai atoph...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...