BadAcid Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί το θέμα ξανά θα ήθελα μια βοήθεια, Αγόρασα τα Windows Vista Premium DSP πόσες φορές μπορούν να ενεργοποιηθούν στον ίδιο υπολογιστή? Αν προσθέσω καινούργιο υλικό πχ : κάρτα γραφικών πρέπει να τα κάνω ενεργοποίηση ξανά?
21century Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον ναι αλλά γίνεται και τηλεφωνικά η απλά μεσω Ιντερνετ, ο αριθμος των ενεργοποιήσεων φαίνεται ότι ειναι περιορισμένος, κοντά στις 5 νομιζω αλλα δεν παιρνω και ορκο..
akalos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα σε όλους δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί το θέμα ξανά θα ήθελα μια βοήθεια, Αγόρασα τα Windows Vista Premium DSP πόσες φορές μπορούν να ενεργοποιηθούν στον ίδιο υπολογιστή? Αν προσθέσω καινούργιο υλικό πχ : κάρτα γραφικών πρέπει να τα κάνω ενεργοποίηση ξανά? αν ισχυει οτι και στα XP DSP,οχι για καρτα γραφικων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Εγω αλαλξα καρτα γραφικων σε dsp εκδοση χωρις να κανω τιποτα αλλο.Επισης και format εκανα μια φορα χωρις να εχω προβλημα ενεργοποιησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.