tmjuju Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Το xbox360 παράγει θόρυβο στην μπάντα των 2.4GHz, κατά πάσα πιθανότητα από τον ελεγκτή των χειριστηρίων. Την ίδια συχνότητα υπενθυμίζω ότι χρησιμοποιών τα WiFi δίκτυα, το blutooth (και αν δεν κάνω λάθος και τα DECT). Από όσο καταλαβαίνω, το ζήτημα είναι ότι ο θόρυβος αυτός είναι μόνιμος ακόμα και όταν η κονσόλα ΔΕΝ είναι ανοιχτή. Αυτό μου θυμίζει και λίγο DECT όπου το πρωτόκολλο έχει συνέχει ροή και δεν ρίχνει την ένταση του σήματος ακόμα και όταν δεν μιλάμε στο τηλέφωνο. Μιας και ορισμένοι έχουν την καλή συνήθεια να κλείνουν το WiFi το βράδυ για να μην υπάρχει ʽακτινοβολίαʼ στο σπίτι (συνήθως όταν υπάρχουν μικρά παιδιά), πιθανόν να ήταν καλό να βγάζετε από την πρίζα το xbox360 όταν δεν το χρειάζεστε. Strange Xbox signal suspected of jamming wireless LANs http://www.networkworld.com/cgi-bin/mailto/x.cgi?pagetosend=/export/home/httpd/htdocs/news/2007/121307-microsoft-xbox-jams-wireless-lans.html&pagename=/news/2007/121307-microsoft-xbox-jams-wireless-lans.html&pageurl=http://www.networkworld.com/news/2007/121307-microsoft-xbox-jams-wireless-lans.html&site=wirelessmobile
klainmaingr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία... Αντε να δούμε αν θα διασταυρωθεί και δεν είναι απλά rumor/hwr failure
hexenlord Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Καλο ποστ αυτο.Εχω να προσθεσω τα εξης:Το χβοχ και το ρουτερ/μονεμ μου εχουν διαφορα εναν οροφο και κατι.Οταν λοιπον συνδεομουν με ethernet καλωδιο επρεπε να κανω διαφορες πατεντες,αφηστε που το καλωδιο καθεαυτο ηταν πανω απο 15 μετρα. Ε,καποια στιγμη δεν την παλεψα και μετα απο πολυ ψαξιμο παω και χτυπαω το USR 9108 max G. Ειχα μετριο προς κακο σημα (1/4 γραμμες). Βγαζω το pad του χβοχ (ασυρματο) και βαζω ενα ενσυρματο απο γειτονα.Αμεσως ανεβαινει το σημα (2/4).Βγαζω απο την πριζα τα 2 deck τηλεφωνα που εχουμε σπιτι, απενεργοποιω και το λαπτοπ, τσουπ, τσιτα το σημα (4/4)! Οσον αφορα αποκλειστικα σε αυτο που λετε παραπανω εχω να πω πως εχω παρατηρησει οτι το λαπτοπ μου (acer) χανει την συνδεση στο ιντερνετ συχνα πυκνα οταν ειμαι διπλα στο χβοχ.Ομως δεν ξερω αν φταιει αποκλειστικα αυτο γιατι η φιλη μου εχει ενα Toshiba και οσες φορες το εχει φερει σπιτι,ακομη και διπλα στο χβοχ δεν καταλαβαινει τιποτα. Γενικως πια τα 2.4GHz εχουν αρχισει να ειναι προβληματικα.Ολες οι συσκευες εκει δουλευουν.Γιαυτο και το χβοχ υποστηριζει και το προτυπο α (ακτος απο β,g) αλλα που να βρεις μοντεμ να το υποστηριζχει.Και αν βρεις θα κανει 300 εουρω.Στην στουρναρη παντως που ρωτουσα με κοιταζαν σαν εξωγηινο,εκτος απο το ραμ σοπ που καταλαβαν τι ηθελαμ αλλα φυσικα δεν ειχαν.
klainmaingr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Χέχ... αν αύριο δεηθεί το eshop θα έχω το lvl1 wnc301... Οπότε μέσα στο σπίτι θα υπάρχουν τα ασύρματα του 360... Τα ασύρματα του wii.. Το lvl1 συνδεδεμένο με ds/psp, το dect, τα φωτάκια του δέντρου και το λουρί της μάνας Ένα ps3 sixaxis λείπει μόνο για να γίνω φρυγανιά... (ευτυχως το air ρούτερ το έχω στην ταράτσα για twmn.. γιατί αλλιώς Όσο για σύγχιση... δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με συνδεσιμότητα.. εκτός απο το λάπτοπ που δεν μπορεί να βρεί με κανέναν θεό σε ασύρματα δίκτυα (και τριγύρω υπήρχαν πολλά ζώα με ανοιχτό ίντερνετ) Άντε να έρθει το lvl1 να γλυτώσω απ'τα καλώδια..
gherudos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ αντιμετωπίζω ένα τελείως κουλό πρόβλημα. Το ps3 μου το έχω στο επάνω σπίτι περίπου 12Μ μακριά από το PC και το wi-fi stick.Ενώ βλέπει το σήμα 35-60% δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου η κατεβάζει με πολύ χαμηλή ταχύτητα ή και άλλες φορές βλέπω το κοντέρ της γραμμής adsl να ανεβοκατεβαίνει από 100kbps-1024kbps δηλαδή δεν μένει κάπου σταθερό.Άλλες φορές μου πετάει dns error ενώ όλα είναι σωστά.Αρχίζω να πιστεύω ότι το νέο ps3 που μου έστειλαν έχει πρόβλημα με το wi-fi.
tmjuju Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Egw to movo poy exw paratirisei kai praktika eivai mple3imo meta3u DECT kai WiFi, otav eivai poly kovta kai me tis kerees se sugkekrimmevh klhsh. Me mikres allages alazei h symperifora toy WiFi - opote dev me evoxlei kai polu. Pavtos sumfwva me kapopious diktiades ta DECT eivai pio epikuvdiva apo to WiFi ...
klainmaingr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Για το παραπάνω δεν θα διαφωνήσω.. Και βασικά θα προσπαθήσω να μάθω παραπάνω.. γιατί όλα αυτά μας επηρεάζουν άμεσα.. Απλα ο δικτυάς είναι δικτυάς.. και ο μοριακός βιολόγος είναι μοριακός βιολόγος... (you get the point)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.