killer76 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια. α)ξέρει κανείς αν μπορώ να αφαιρέσω τα bottom links από ένα smf forum? β)Πως μπορώ να μικρύνω στο φόρουμ όλο το πλάτος της σελίδας? δηλαδή να είναι μακρόστενο. ευχαριστώ πολύ
mariosnik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Για την δευτερη ερωτηση νομιζω εχει να κανει με to template οποτε διαλεξε ενα αλλο και δες εαν θα φτιαξει το προβλημα. Για την πρωτη ερωτηση τωρα,δεν μπορεις να αφαιρεσης τα bottom links απαγορευεται απο το SMF.Υπαρχει σχετικος κανονισμος.
bikey77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Επιγραμματικά να σου πω ότι θα ανοίξεις το αρχείο index.template.php που βρίσκεται στο dir του theme με έναν html editor (ακόμα και το notepad μας κάνει) και θα ψάξεις να βρείς το πρώτο <table> tag μετά το <html> tag. Συνήθως το πλάτος του table ορίζεται βάσει πλάτους της οθόνης, πχ 95%, 100% κτλ. Βάλε μερικές τιμές από (50-80%) για να δεις ποια σου αρέσει περισσότερο ή βάλε ακριβή αριθμό pixel, πχ 1000 και δες τι παίζει. Οι εσωτερικοί πίνακες ορίζονται βάσει του πρώτου πίνακα και συνήθως έχουν πλάτος ίσο με το 100% του αρχικού, επομένως δε χρειάζεται να πειράξεις σε αυτούς κάτι, θα προσαρμοστούν μόνοι τους. Αν δε βρεις άκρη στείλε μου ένα pm να τα πούμε, έχω κι εγώ smf forum και μπορώ να πω ότι το ξέρω καλά. Εννοείται ότι δε ζητάω κάποια αμοιβή όπως κάνουν κάποιοι "πονηροί", απλά να μη γεμίσουμε το forum με posts μέχρι να συνεννοηθούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.