Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Σε PC Monitor

Elron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε όλους παιδιά και καλλά χριστούγεννα.

Για μια ακομα φορά χρειάζομαι την βοηθειά σας.

Αγόρασα χθες ενα Monitor(LG L204WS). Το πηρα και για το pc αλλά και για το Playstation 3 που έχω. Το θέμα είναι οτι δεν μπορώ να κάνω το playstation na παιξει στο monitor με τίποτα.

Το Monitor έχει μόνο D-Sub είσοδο και αγόρασα ένα καλώδιο HDMI 2 DVI και έναν αντάπτορα DVI 2 D-Sub για να μπορέσω να κάνω την σύνδεση. Δεν πέτυχα όμως τίποτα προς τρομερή απογοήτευσή μου. Το monitor εν το μεταξύ υποστηρίζει HDCP. Παιδιά έχω απελπιστεί και δεν εχω ιδέα τι να κάνω. Παρακαλώ κάποιον που γνωρίζει απο αυτά να μου δώσει κάπια συμβουλή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δημοσ.

δεν εχει dvi εισοδο το μονιτορ? (το hdcp, χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος, ειναι μονο για τις ψιφιακες εισοδους,ετσι δεν ειναι?)

εγω εχω παρει αυτη -->http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=965847

με hdmi to dvi και βλεπω καρφι!!

Δημοσ.

Πιο πάνω, παραθέτω ένα link της οθόνης και αν κοιτάξεις στα ιδιέτερα χαρακτηριστικά θα δείς οτι υποστιρίζει HDCP.

Δημοσ.

Σας παραθέτω ακόμα ένα Link που λέει καθαρά οτι υποστηρίζει HDCP, αυτή τη φορά απο το Αγγλικό Site.

Δημοσ.

στο σιτε παιζει να υπαρχει και τυπογραφικο λαθος....

το manual τι γραφει μεσα καθως και το κουτι???? το αναφερει ξεκαθαρα?

edit: βαρεσα ενα σεαρτσ στο γοογκλι στα γρηγορα και οτι βρικα δεν ελεγε hdcp... :-/

Δημοσ.

Παιδιά... είμαι άφωνος. Είναι δυνατόν να κάνουν έτσι εύκολα λάθη? Εγω έκανα μια έρυνα αγοράς μέχρ εκεί που φτάνουν οι γνώσεις μου, και είδα οτι αυτό ο μονιτορ είναι πολύ καλό και σε καλή τμή. Όταν δε είδα το HDCP τότε κατευθείαν έτρεξα να το πάρω. Δεν είναι κακό σαν monitor αλλά να πάθω τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα.

Εκληση σε κάπιον γνώστη παρακαλω: Υπάρχει λύση? ΔΛΔ να παίζω παιχνίδια στο monitor αυτό με HD γραφικά? Αν ναι τι πρέπει να αγοράσω?

Δημοσ.

απο που πειρες το μονιτορ μερικα καταστιματα αν για οποιοδιποτε λογο δεν μεινεις ευχαριστιμενος στο αλλαζουν με κατι αλλο.... ψαξτο λιγο..

Δημοσ.
Μιας και ειναι σχετικη η ερωτηση μου με το θεμα, θα την κανω. Τι καλωδιo χρειαζομαι για να συνδεσω το ps3 με ενα crt pc monitor?

componet me converter gia VGA

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...