Προς το περιεχόμενο

on telecoms....Δειτε και μόνοι σας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kanonika eprepe na exeis toulaxiston 10-12mbit...

thlefwno thn On Telecoms phres?

το λέω στην προηγουμενη σελίδα

Πριν μία βδομάδα είμουν συγχρονισμένος στα 12,2Μbits αλλα λέει κάνανε αναβάθμηση στην περιοχη μου..και απο τότε είμαι αναβαθμισμένος.Τσακώνομαι επι μία βδομάδα και ευελπιστω πως αύριο τελικά θα μου επαναφέρουν την φυσιλογικη μου ταχύτητα(όχι πάνω απο 12,2 αλλα και με αυτα είμαι κομπλε.)όπως είπανε.

Σοβαρά τώρα ,όποιοι σκέφτεστε να βάλετε on ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
το λέω στην προηγουμενη σελίδα

ok...mia xara tote...etsi kai alliws h grammh sou den pianei panw apo 12mbit...exeis attenuation 36db...

Δημοσ.

+gw ON exw alla dn ine toso xalia ta pregmata.Katarxas pare ena routeraki kalo kane port forward se oti port xrhsimopoieis +meta ksanapostare.Dn mporei na ine toso asxhma ta pragmata ektos+an ,meneis se kamia sphlia:lol::lol: Pantws h ON dn bgazei ute g plaka panw apo 8 mbps se speed test.G download t kalytero pu xw dei ine 1mb+kati psila (http) kai 800 se torrent..:whistle:

Δημοσ.

Βασικά, από ό,τι είδα έχεις το Pirelli που δίνει η ΟΝ. Παίζει να έχει σκάσει το Pirelli, οπότε πήγαινε σε ένα βουλκανιζατέρ να το αλλάξεις. Βάλε κάτι σε Bribgestone :P :p :P :-D

Δημοσ.
ok...mia xara tote...etsi kai alliws h grammh sou den pianei panw apo 12mbit...exeis attenuation 36db...

Ολα οκ το φτιαξανε..

Δείτε..απο 12,2mbits που είμουν πριν παω στα 60kmbps με πήγαν στα 13,9mbits μια χαρα είμαι.Βεβαια γύρω στα 10 με 11(σπανια )πάω στα full downloading λογο του 36db attenuation αλλα δε με χαλάει καθόλου.

p1snmznhtkrt5cb61k6o_thumb.gif

• Super Moderators
Δημοσ.

e 3anapairneis thlefwno sthn yposthri3h na sto ftia3oun...

prin tous enallaktikous pou ta dslam htan pitarismena gia posous mhnes kai katevazame me to miso kai katw ths onomastikhs taxythtas pws to upomename?

Δημοσ.

θα πας στο ρουτερ σου και θα ψαξεις μεσα να βρεις εκει που λεει "attunuation", να δεις ποσο το εχεις. Σιγουρα υπαρχει εκει μεσα ολα τα ρουτερς το εχουν.

το δικο σου ειναι περιπου στο 50db και αυτο εχει να κανει με την αποσταση που εχεις απο το dslam σου.

Αν οντως εχεις γυρω στο 50 οσο και να χτυπιεσαι, οσα Mbps και Gbps να σου δωσει η ON εσυ θα εχεις 1,7Μbps.

Εισαι απλα ατυχος γιατι εισαι μακρια απο το dslam σου

Δημοσ.

Ερωτηση:

Τι θα διαλεγατε στην ON ?

κατεβασμα στα 12mbs με Noise Margin: Upstream=29db & Downstream=23db....ή ....οπως ερχεται το modem τους με 16mbs αλλα αντιστοιχα 10db & 14db?

To Attenuation παραμενει και στις 2 περιπτωσεις 7db & 17db αντιστοιχα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
θα πας στο ρουτερ σου και θα ψαξεις μεσα να βρεις εκει που λεει "attunuation", να δεις ποσο το εχεις. Σιγουρα υπαρχει εκει μεσα ολα τα ρουτερς το εχουν.

το δικο σου ειναι περιπου στο 50db και αυτο εχει να κανει με την αποσταση που εχεις απο το dslam σου.

Αν οντως εχεις γυρω στο 50 οσο και να χτυπιεσαι, οσα Mbps και Gbps να σου δωσει η ON εσυ θα εχεις 1,7Μbps.

Εισαι απλα ατυχος γιατι εισαι μακρια απο το dslam σου

αν διαβαζες καλητερα θα έβλεπες τα screen shots που έχω επισυναψει.ειμαι γυρω στα 700 μετρα απο το dslam

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...