Snow Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Πρόκειται να αγοράσω φορητό υπολογιστή που προορίζεται και για επεξεργασία βίντεο. Σε συζήτηση με φίλο, μου είπε ότι για την επεξεργασία βίντεο δεν παίζει κανένα ρόλο η κάρτα γραφικών, παρά μόνο ο επεξεργαστής και η μνήμη. Ισχύει κάτι τέτοιο? Με μια μέτρια κάρτα γραφικών είμαι καλυμμένος? (Για παιχνίδια δεν ενδιαφέρομαι)
sattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εχει απολυτο δικιο ο φιλος σου. Η καρτα γραφικων ειναι μονο για τα παιχνιδια. Οποτε εσυ παρε την απολυτως φτηνοτερη που θα βρεις. (Το πολυ να κοιταξεις αν εχει συνδεση HDMI κλπ αν σε ενδιαφερει να μπορεις να τη συνδεσεις με τετοιο τροπο) Σωστα σου ειπε, μονο cpu & ram Εγω θα ελεγα να ειχεις και 2 δισκους, απο τον εναν να διαβαζει το αρχειο και στον αλλον να σωζει το αποτελεσμα.
Snow Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ! Όσον αφορά τους 2 δίσκους, να υποθέσω ότι καλύπτομαι και με εξωτερικό σκληρό...
Black Demis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ!Όσον αφορά τους 2 δίσκους, να υποθέσω ότι καλύπτομαι και με εξωτερικό σκληρό... Καλύτερα βάλε εσωτερικό(λόγω ταχύτητας)
sattack Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ!Όσον αφορά τους 2 δίσκους, να υποθέσω ότι καλύπτομαι και με εξωτερικό σκληρό... αν ειναι e-sata, καλυπτεσαι απο ταχυτητα. Αλλα κι εγω θα προτιμουσα εναν εσωτερικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.