Προς το περιεχόμενο

Utorrent και Zyxel 660..

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής. Το ξεκ%^*σμένο το utorrent ότι και να κάνω μου βγάζει κόκκινο κυκλάκι με θαυμαστικό που λέει "A firewall/router is limiting your network traffic.you need to open up a port so that others can connect to you". Παρόλα αυτά κατεβάζει, αλλά όχι με καλές ταχύτητες. Το torrent είναι από linux tracker αλλά το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλα torrents.

Πιστεύω πως φταίει το firewall του router(Ζyxel 660H-D1). Το θέμα όμως είναι ότι στα rules του firewall έχω φτιάξει κανόνες για όλες τις περιπτώσεις(WAΝ to LAN, LAN to LAN, αν και χρειάζεται μόνο στο πρώτο ....). Δοκίμασα και με encryption από το utorrent και απενεργοποίησα τελείως το firewall αλλά τίποτα...

Επίσης έβαλα και στο Kaspersky να μην ελέγχει το utorrent αν και δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό..

Το port forward το έχω κάνει σωστά(για πολλοστή φορά)..Εχω ξε-τσεκάρει και το κουτάκι Enable UPnP port mapping στο utorrent. Εχω ρυθμίσει και ξανά-ματα-ρυθμίσει αμέτρητες φορές την port στο web interface του Zyxel και έχω τσεκάρει και τις ρυθμίσεις της port αλλά @@@@

Μου έχει σπάσει τα νεύρα η μ@λ@κια..Πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά..

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς το Peer Guardian? Απο default το Peer Guardian μπλοκάρει μία I.P με name BitTorrentInc, πρέπει να την κάνεις Allow Permanently.

Δημοσ.

Οχι..έκανα reset στο router (πάλι) και όλες τις ρυθμίσεις από την αρχή και απενεργοποίησα τελείως το firewall και δουλεύει τώρα.ας ελπίσω ότι δεν θα έχω προβλήματα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...