Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο active partition Hard Disk

userin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Θα ηθελα τη βοηθεια σας για το σκληρο μου δισκο.Καταρχην Ειναι Seagate 120GB απο Laptop Aspire 5100 ,με δυο partitions C, D κι ενα κρυφο της ACER που περιεχει Windows και Drivers.Τον τελευταιο μηνα μου εσβηνε κι εκανε επανεκκινηση καθως ημουν στα windows και μετα μου εβγαζε μηνυμα (σε μαυρη οθονη, εκτος windows)

"For realtek RTL8139(X)/8130/010x PCI Fast Ethernet Controller v2.13 (020326)

PXE-E61: Media test failure, check cable

PXE-M0F: Exiting PXE ROM"

Το παραπανω μηνυμα ηταν επειδη ξαφνικα "εχανε" το σκληρο δισκο και bootare με συγκεκριμενη σειρα προτεραιοτητας απο C,DVD,USB... και τελος Ethernet με συμπερασμα να μη βρισκει καλωδιο συνδεδεμενο στην καρτα δικτυου για να bootarei.Με κανα δυο reset τελικα εκανε κανονικα Boot απο το σκληρο δισκο.Ομως μια ημερα καθως ημουν και παλι στα windows το laptop σβηνει και δεν βγαζει αυτο το μηνυμα αλλα κανει restart αυτοματα φορτωνει BIOS και μετα για 5 sec μαυρη οθονη , δεν ξεκιναει καν να φορτωσει τα windows και κανει restart.Δηλάδη εαν το αφησω ανοιχτο θα κανει μονο του restart συνεχεια μετα το BIOS.Συμπερασμα δοκιμασα κατι TOOLS απο ενα ULTIMATE BOOT CD με LINUX. Βρηκε οτι πειραχτηκε το MBR, Πιθανον απο virus.

Ουσιαστικα εχει απενεργοποιηθει το active partition C και δεν κανει Boot.Το Acer recovery που εχω δουλευει αλλα θα κανει Format, το οποιο δεν θελω γιατι θα χαθουν αρχεια στο C οπου με ενδιαφερει.Οποτε πρεπει να σωσω τα αρχεια του Active Partition C με καποιο UTILITY πριν προχωρησω στο format.Εχετε καποια ιδεα ή καποιο προγραμμα????

P.S Τα αρχεια και στα δυο partition ειναι μια χαρα ,τσεκαρα names και sizes και ειναι ολα εκει που ηταν, απλως πρεπει να ανοιξουμε την "πορτα"

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τα Windows τα εχω σε κρυφο partition και οχι σε CD.Tο αρχειο MBRFix το κατεβασα αλλα δεν καταφερα να το τρεξω.Υπαρχει τουλαχιστον κανενα προγραμμα με το οποιο να κανω BACK UP τα αρχεια στο C partition που δεν το αναγνωριζουν πλεον τα διαγνωστικα??

Το πηγα σε ενα μαγαζακι και μου δωσανε καποια αρχεια σε DVD αλλα δεν ηταν αυτα που ηθελα, απλως κανανε ενα τεστ του HD και ηταν μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...