diabaths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ! επειδή φευγω για χριστούγεννα μολις γυρίσω θα το ψάξω!
-WISE- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 παιδες εχω και γω ενα προβλημα...θελω να με βοηθεσετε αν μπορειτε. ενω επαιζα κανονικα το προ και πηγαινε πολυ καλα (παρολο που με πετουσε εξω στην ψυχρα η λιγο πριν το autosave) τωρα εχει σταματησει αυτο και τλχ 2 φορες μεσα στο παιχνιδι αρχιζει και κολλαει.δηλαδη παει πολυ αργα,σαν frames και μετα απο 2-3 λεπτα ξεοκολλαει.τι να φταιει αραγε?? το πισι μου ειναι αυτο: intel® Pentium® D CPU 3.00 GHz 1 giga ram.η καρτα γραφικων μου ειναι η GeForce 7600 GS. τι μπορει να εφταιγε που με πεταγε συχνα και τι να φταιει τωρα που ξαφνικα κολλαει!!!!
Erwdios Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Έχει βρεί κανείς λύση για το πρόβλημα με το μήνυμα DLL load error που βγάζει κατά την προετοιμασία εγκατάστασης το Pro? Μέχρι χθές έπαιζα κανονικά, μετά άρχισε τα chrasαρίσματα και αφού το απεγκατέστησα, δεν με αφήνει να το επανεγκαταστήσω. Τις μόνες αλλαγές που έκανα, ήταν να εγκαταστήσω τον firefox 3.0 και το zonealarm security suite. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται κάποιο από τα προγράμματα για το πρόβλημα?
StaPas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Και εγω εχω προβλημα, με το που αλλαξα antivirus και εκανα update στο firewall εχω το εξης προβλημα. Παει να ξεκινησει το παιχνιδι φορτωνει ελαχιστα και μου βγαζει this program needs to.... κτλ... Εκλεισα και τα δυο αλλα ματαια. Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.