diabaths Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά! είμαι καινούργιος στο forum. βασικα εχω ενα προβλημα με το pes8. εχω ψαξει σε προηγούμενες συζητήσεις αλλα δεν εχω βρει λύση. αν υπάρχει αλλο μέρος στο forum για τετοιου είδους προβλήματα ας μου το πει καποιος. λοιπον. εχω καρτα 7600gs 1G RAM P4 στα 3GHz. εχω το προ8 και μου κανει συνεχως κολληματα. Επειδη δεν το έχω ψαξει και πολύ στο παρελθον γιατι δεν μου είχε ξανατύχει ειναι τα λεγομενα slowdowns; οτι ανάλυση και να βάλω εχω το ίδιο πρόβλημα. Εχετε καμμια ιδέα τι συμβαίνει? κατι διαβασα για ενα vitality fix. αλλα δεν ξέρω ακριβως πως μπαίνει. αν μπορείτε βοηθείστε. με εχει βγάλει απο τα ρούχα μου αυτο το προ γιατι πέρυσι εκανα αναβάθμιση στο pc για να μου παίξει το προ6. Ανα ενα χρόνο τα ιδια...
chill Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 1)Σε τι ανάλυση το τρέχεις? 2)Νέους drivers για την κάρτα έχεις κατεβάσει? 3)Το vitality fix είναι crack 4)Το pc σου είναι έτσι κι αλλιώς αδύναμο.
Black Demis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 ένας φίλος μου τρέχει σε 1024x768 High ακριβώς με αυτό το συστιμμα
diabaths Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Σε ότι αναλύση και να το τρέχω τα ίδια μου κάνει.και σε άλλους με το ίδιο σύστημα τρέχει κανονικά. Καμμια αλλη ιδεά απο καποιον που είχε παρόμοιο πρόβλημα? drivers εχω κατεβάσει τους τελευταίους και για καρτα γραφικων και για motherboard!
KnightRider Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ λέω ότι φταίει η κάρτα γραφικών γιατί μπορεί να έχει 128mb ή που είναι GS. Και ακόμα μπήκα σε site να δώ για τις κάρτες γραφικών και είδα οτι οι καρτες γραφικών που είναι GS δεν είναι καλές. Οι πιο καλές καρτες γραφικών είναι GT γιατί είναι πιο γρήγορη. Φαίνεται και στις τιμές. Είδα οτι οι GS κάρτες γραφικών είναι πολύ φθηνές αλλά δεν έχουν δυνατότητες. Εμένα πάντως παίζει πολύ καλά σε ότι και αν ανάλυση βάλω Intel® Pentium® 4 3.2Ghz dual 1GB RAM ATI RADEON X800 SERIES 256mb Το κακό είναι οτι σε εμένα δεν μπορώ να βάλω high quality γιατί θέλει ακόμα καλύτερη κάρτα γραφικών.
diabaths Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Τι να πω. αυτο που με νευριάζει είναι οτι αλλοι που έχουν την ίδια κάρτα το παίζουν κανονικά. Οπότε δεν έιμαι σίγουρος αν φταίει η κάρτα. δεν ξερω και δεν το κόβω να βρίσκω λυση.
panaathas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια,εγω εχω nvidia 7600GT και ram 512 800mhz και μου παιζει το προ8 τελεια!!!!αα,και ο επεξεργαστης μου ειναι 2,13....
PETROS13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 σε τι επίπεδα γραφικών το έχεις στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού?
diabaths Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Εγω πάντως σε οτι επίπεδο και να το βάλω τα ίδια μου κάνει....
diabaths Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια,εγω εχω nvidia 7600GT και ram 512 800mhz και μου παιζει το προ8 τελεια!!!!αα,και ο επεξεργαστης μου ειναι 2,13.... Μάλλον εσένα παίζει γιατι είναι GT kαι οχι GS. Αν και πάλι ξαναλέω οτι σε αλλους με GS το τρέχει κανονικά.
LIONOR Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 γιατι δεν κλοκαρεις λιγο την καρτουλα σου; οι GS ανεβαινουν αρκετα, αναλογα και ποια εχεις βεβαια! η δικια μου φτανει στα 600-1600 και ειναι σχεδον σαν GT. το παιχνιδακι το περιμενω να μου το φερει ο...Αη Βασιλης, αλλα δεν πιστευω οτι δεν θα το τρεχει μια GS!
diabaths Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Lionor θα με βοηθούσες πολύ αν μου έλεγες πως γίνεται αυτο. GeForce 7600GS είναι η δική μου! Αντε τυχερος είσαι εσυ γιατι αν δεν παίζει θα διαμαρτυρηθείς στον αγιο Βασίλη. Ε και δεν γίνεται θα σου φέρει καινούργιο η θα έρθει να στο φτιάξει!!!
LIONOR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 ποια καρτα εχεις; λογικα στα προγραμματα της θα πρεπε να εχει και καποιο με τον οποιο μπορεις να την κλοκαρεις..
diabaths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 To γράφω και παραπάνω!!! geforce7600gs! Δεν έχει τιποτα για κλοκάρισμα...
LIONOR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 σε ρωτησα ποια μαρκα εχεις συγκεκριμενα. επειδη δεν ξερω αν θα μπω παλι, κανε ενα search. η καρτουλα λογικα κλοκαρεται, οπως δηλ γινεται και με τους επεξεργαστες. εγω που την εχω κλοκαρει εχω δει αρκετη διαφορα... σημασια βεβαια εχει και τι μνημη εχει (ddr2 ή ddr3) καθως και αν εχει καλο συστημα ψυξης. Λογικα στο cd που την συνοδευει πρεπει να εχει καποιο προγραμμα που μπορεις να κανεις διαφορες ρυθμισεις. Αναμεσα στα αλλα μπορεις και να την κλοκαρεις, να δεις την θερμοκρασια της κ.α. Ειναι σχετικα ευκολη διαδικασια... Πηγαινε εκει που λενε για καρτες γραφικων και κανε ενα search: gainward 7600gs .υπαρχει σχετικο topic που θα βρεις πολλα εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.