ilos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μπράβο φίλε john2gr που επέμεινες και διάλεξες πτυχιακή με τέτοια θεματολογία που σίγουρα σε άλλες σχολές θα ήταν αντικείμενο χλεύης και λοιπών "ρατσιστικών" σχολίων. Χωρίς υλοποίηση, πολύ δύσκολα στέκονται διπλωματικές (ειδικά στο πολυτεχνείο) αλλά πιστεύω η δική σου προσπάθεια επειδή ήταν άριστα επιμελημένη θα γινόταν άνετα αποδεκτή από οποιαδήποτε σχολή (αν έβρισκες επιβλέπων αρκετά παρανοϊκό να εισηγηθεί τέτοιο θέμα)! Πάντως αν δεν είχες την συγκατάθεση του υπεύθυνου καθηγητή σου, κακώς έκανες και την δημοσιοποίησες στο διαδίκτυο καθώς υπάρχουν πάρα πολλά κρούσματα και από "άξιους" συναδέλφους μας στο εξωτερικό που τους επιτρέπεται να προτείνουν και όχι να διαλέξουν subject χωρίς το παραμικρό reference ή credit.
ilos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Για την NEC-PVR (ως κάτοχος του PCX2) θα έπρεπε να είχες στείλει pm στον Ailuros - ασυγχώρητος.
panther_512 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Συγχαρητήρια john2gr για την πτυχιακή σου και ευχαριστούμε που μας την έδωσες να την διαβάσουμε. Της έριξα ένα γρήγορο ξεπέταγμα, αλλά αξίζει προσεκτικού διαβάσματος. Ίσως η KYRO και συγκεκριμένα η KYRO II να άξιζε κάποιας αναφοράς, μιάς και ήταν η μόνη κάρτα που επεξεργαζόταν μόνο τα δεδομένα που "βλέπαμε" και όχι όλα τα πολύγωνα της σκηνής. Αν ο τρόπος επεξεργασίας της KYRO περνούσε στις μέρες μας, οι ίδιες κάρτες που έχουμε τώρα θα ήταν τουλάχιστον από 20% μέχρι και 50% ταχύτερες.... Αυτά με κάθε επιφύλαξη, μιάς και η πιθανότητα να με βρείς αδιάβαστο είναι πολύ μεγάλη. Πάρα ταύτα ή εργασία σου είναι πολύ πολύ καλογραμμένη και πολύ πολύ ευχάριστη στο μάτι.
zoumpikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Έχω μόνο μια απορία.. βλέπω ότι παρέθεσες μόνο θεωρητικό μέρος και πήρες 10 όπως κάποιοι άλλοι είπαν.. είχε και πρακτικό μέρος η εργασία σου? Γιατί στην δική μας σχολή, μόνο με θεωρητική εργασία δεν έπερνε κανείς 10.. Λένε ψάχνουν το κάτι το μοναδικό και προτότυπο που δεν θα περιλαμβάνει μόνο κείμενο αλλά και πρακτικό μέρος για να δώσουν το 10αράκι!! Είναι πολύ καλό πάντως αυτό που έκανες και μπράβο σου
tstolt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Η καλύτερη διπλωματική-πτυχιακή στην ιστορία του ελληνικού πανεπιστημίου. Συγχαρητήρια!Τίποτ' άλλο.
Monkey D. Luffy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Η συγκεκριμένη εργασία-έρευνα είναι οτι πρέπει για κάποιο περιοδικό υπολογιστών. Για διπλωματική-πτυχιακή δεν κάνει ούτε με σφαίρες σε κανένα πανεπιστήμιο.
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Εφόσον πήγε καλά το παιδί τι χολοσκάτε μωρέ; Συγχαρητήρια john... Καλή σταδιοδρομία (ή καλός πολίτης) φαντάζομαι απο δώ κ πέρα.. και καλωσήλθες στην τραγική αγορά εργασίας! ;p
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Καλή εργασία!!Μαθαίνουμε κ πράγματα που δν ξέραμε(για μένα δλδ,διάβασα κ έμαθα).Εύγε κ πάλι!!
takjar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ζητω συγνωμη αρχικα που ποσταρω σε τοσο παλιο θεμα. Αλλα το link ειναι dead. Με ενδιαφερει αυτο το θεμα, οπως επισης και η βιβλιογραφια που εχεις χρησιμοποιησει. θελω να κανω μια εργασια πανω σε ενα αντιστοιχο θεμα και ψαχνω υλικο, αλλα εχω χαθει στο timeline των εξελιξεων.
gavros10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και εμενα με ενδιαφερει για αυτο αν γινεται ξανανεβασε το
Luciddream Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και εγώ πήγα να το κατεβάσω και έφαγα πόρτα (μετα ειδα απο πότε είναι )
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και πίστεψέ με, όπως είναι τώρα ήδη είναι κουραστική για αρκετά άτομα Κάτσε μη μου πεις ποιοι ήταν. Κατουράνε καθιστά; Υ.Γ: Βάλε σωστό λινκ ρε απατεώνα jockey.
john2gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Χμμμμμμμμ, τώρα που μου το θυμίσατε κι όλας... όποιος την είχε κατεβάσει παλιά... ας την ανεβάσει κάπου γιατί πλέον μόνο ο καθηγητής μου την έχει. I know, epic fail. Μου την έκανε το rapidshare PS: Αν θυμάμαι καλά, η Πτυχιακή τελείωνε στα Crysis/DX10/8800GTX (ή στην επόμενη κάρτα της Nvidia). Δεν ασχολείται καθόλου δηλαδή με το DX11. Επίσης αν πήγαινα τον χρόνο πίσω θα πρόσθετα κι άλλα πράγματα, αλλά τέτοια ώρα... τέτοια λόγια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα