Προς το περιεχόμενο

τι εστι...καρτα δικτυου?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:-)καλησπερα φιλοι μου.μηπως γνωριζει κανεις ποια καρτα δικτυου να παρω προκειμενου να πετυχω καλυτερη συνδεση με adsl router?:rolleyes:εψαξα και βρηκα πολλες και διαφορες.καποια σταθερη και ανταξια του ονοματος υπαρχει 'η ολες ειναι ιδιες?

ειδα και μια ασυρματη της netgear απο το πλαισιο στα 108mbps.ποιες οι διαφορες ενσυρματου και ασυρματου?τι αξιζει απο αποψη μεταφορας δεδομενων και ταχυτητας ιντερνετ?

Δημοσ.

To internet φτανει τα 24- MBPS οποτε πιστευω οτι απο 54Mbps και πανω εισαι οκ για νετ και μετα για να μεταφερεις αρχεια, ειναι αναλογα με τον ογκο τους. Με 108 εισαι μια χαρα για μεγαλοογκο δεδομενων, και για εταιρια το rangemax ειναι παρα πανω απο οτι πρεπει...

Αν εχεις μονο εναν pc ενσυρματο παρε και πιο οικονομικο και πιο δυσκολο να σου κλεψουν νετ αν εχεις πανω απο 1 pc πας σε ασυρματο και βασεις wap και πάνω ασφαλεια...

Αυτα...

Δημοσ.

παρε μια καρτα δικυτου netgear η leneone στα 5-6 ευρω και δεν θα εχεις κανενα προβλημα να συνδεσεις το router σου με καλωδιο.

τωρα αν θες να το συνδεσεις ασυρματα μονο αν εχεις καποια αποσταση απο το ρουτερ.αλλιως δεν αξιζει.

Δημοσ.
παρε μια καρτα δικυτου netgear η leneone στα 5-6 ευρω και δεν θα εχεις κανενα προβλημα να συνδεσεις το router σου με καλωδιο.

τωρα αν θες να το συνδεσεις ασυρματα μονο αν εχεις καποια αποσταση απο το ρουτερ.αλλιως δεν αξιζει.

το μονο που θελω ειναι καλυτερη ταχυτητα.τι να το κανω το ασυρματο απο τη στιγμη που το πιο γρηγορο ειναι το ethernet(ετσι μου ειπαν στο πλαισιο)?που μπορω να βρω αυτη την netgear η leneone που αναφερεις?

Δημοσ.

Tο ehernet είναι ταχύτερο ΜΟΝΟ κατά τη μεταφορά αρχείων από pc σε pc. Για internet δεν έχει καμιά διαφορά αφού η ταχύτητα της σύνδεσης φτάνει maximum τα 24Mbit ενώ το απλό ασύρματο φτάνει τα 54Mbit.

Δημοσ.

οποτε αφου εχω συνδεση στα 16mbps μου φτανει και μου περισσευει το μη ασυρματο...

καποιοι μου ειπαν για την καρτα της level one.για να δουμε...

Δημοσ.

απιστευτο και ομως αληθινο....εβαλα μια καρτα lan της level one και στο speedtest μου μετρησε 8800ταχυτητα,απο τη στιγμη που μου μετραγε 5600 με usb line!!μαλλον πρεπει να καταργηθει το usb.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...