TEC1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Με αφορμή το υπόμνημα του Asxetius σε ότι αφορά τα dvd players ο οποίος έχει κάνει φοβερή δουλειά και αξίζει συγχαρητήρια καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν σ΄αυτό και έχουν συμβάλλει με τις γνώσεις τους και έχουν δώσει λύσεις όπως ο tech25, o Zavlakas και άλλοι (ελπίζω να έχουμε τη βοήθεια τους και εδώ), καλό θα ήταν να υπάρχει κάτι ανάλογο καθαρά για επιτραπέζια dvd recorders, όπου όλοι εμείς να αναφέρομε προσωπικές εμπειρίες από αγορές μας, προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουμε, λύσεις που τυχόν υπάρχουν ώστε να υπάρχει κάτι μαζεμένο. Το φλέγον ζήτημα (ο αδύναμος κρίκος των περισσοτέρων recorders) και εδώ είναι η υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων σε divx/xvid. Τα σχόλια σε σας.
TEC1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Για να κάνω την αρχή παραθέτω τα παρακάτω dvd recorder απο τη λίστα αναφοράς του Asxetius η οποία συνεχώς ανανεώνεται και τα οποία υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους σε divx: LG RH7500 SAMSUNG HR-725 LG RH-188 SAMSUNG HR-721 LG RH-277H SAMSUNG HR-738 (250GB) TOSHIBA RD-XS24SB (160GB) Philips DVDR 3480 Επίσης μετά από μια πρώτη έρευνα να προσθέσω τα εξής μοντέλα που βάση των manual των κατασκευαστών τους υποστηρίζουν ελληνική κωδικοσελίδα: Samsung DVD-HR750 LG DR275 ... Η έρευνα συνεχίζεται... Μένει να επιβεβαιωθούν και στην πράξη, όποιος είναι κάτοχος ενός απο των παραπάνω δύο μοντέλων ας αναφέρει εντυπώσεις.
TEC1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Συνεχίζω και προσθέτω τα εξής: Σύμφωνα με τα manual της LG και Samsung αναφέρεται υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων σε divx. LG RH266 LG RH265 LG RH298H LG RHT297H LG RHD298H LG RHD299H Samsung DVD-HR753 Samsung DVD-HR755 Samsung DVD-R150 Samsung DVD-R155 Μένει να επιβεβαιωθούν και στην πράξη, όποιος είναι κάτοχος ενός απο των παραπάνω μοντέλων ας αναφέρει εντυπώσεις.
garbspam Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γειά χαρά παιδιά και Καλή Χρονιά. Είμαι νέο μέλος και ψάχνοντας στο google για να διορθώσω ένα πρόβλημα βρέθηκα στο forum σας. Αγόρασα το DVDR LG DR275 για το οποίο λέτε παρακάτω ότι υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους .srt σε DivX Xvid αρχεία. Το manual λέει ότι βάζοντας τον κωδικό 6976 στο κεντρικό μενού υπότιτλων μπορείς να διαβάσεις ελληνικούς χαρακτήρες. Το μόνο που γίνεται παιδιά είναι να βγαίνουν αλαμπουρνέζικα. Σου προσφέρονται μόνο 2 επιλογές: είτε να τους έχεις κλειστούς, είτε την επιλογή 1. που είναι τα αλαμπουρνέζικα. Τα ελληνικά τα καταλαβαίνει όμως γιατί δείχνει ελληνικούς χαρακτήρες στο ελληνικό μενού. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ρε παιδιά να δω αυτούς τους κ...υπότιτλους γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα;;; Να είστε καλά!
blackstar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Στα lg αν θυμάμαι καλά κρατάς πατημένο το πλήκτρο subtitle για μερικά δευτερόλεπτα και απο εκεί επιλεγείς κάτι σαν cp1256; δεν είμαι 100% σίγουρος.
prometheas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Στα lg αν θυμάμαι καλά κρατάς πατημένο το πλήκτρο subtitle για μερικά δευτερόλεπτα και απο εκεί επιλεγείς κάτι σαν cp1256; δεν είμαι 100% σίγουρος. Aκριβώς έτσι είναι... (cp1253 ή cp1254 ανάλογα με το μοντέλο) Ολα τα LG από τα μέσα του 2006 και μετά (είτε Players είτε recorders) υποστηρίζουν Ελληνικούς υπότιλους
garbspam Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά είστε τέλειοι. Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθειά σας. Καλή Χρονιά σε όλους.
sotiris71 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 παιδιά μια βοήθεια, θέλω να πάρω ένα dvd recorder και δεν ξέρω ποιο? με ενδιαφέρουν divx με ελληνικούς υπότιτλους και η λειτουργία του usb.θα ήθελα να μπορώ να κάνω play ταινία από το usb και να μπορώ να κάνω αμφίδρομη αντιγραφή αρχείων στο usb και το σκληρό (όχι μόνο φωτογραφίες και mp3 αλλα και αρχεία βίντεο divx).
barcoder Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά, λίγη βοήθεια κι εδώ αν ξέρετε... Αγόρασα ένα SAMSUNG HR753 το οποίο καταλαβαίνει ότι υπάρχει αρχείο υποτίτλων *.srt, τους προβάλει όμως με αλαμπουρνέζικα. Μήπως ξέρεις κάποιος αν αλλάζει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Asxetius Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά, λίγη βοήθεια κι εδώ αν ξέρετε...Αγόρασα ένα SAMSUNG HR753 το οποίο καταλαβαίνει ότι υπάρχει αρχείο υποτίτλων *.srt, τους προβάλει όμως με αλαμπουρνέζικα. Μήπως ξέρεις κάποιος αν αλλάζει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δοκίμασε να ανοίξεις το αρχείο υποτίτλων με το notepad και να το σώσεις σε κωδικοποίηση ANSI παιδιά μια βοήθεια, θέλω να πάρω ένα dvd recorder και δεν ξέρω ποιο? με ενδιαφέρουν divx με ελληνικούς υπότιτλους και η λειτουργία του usb.θα ήθελα να μπορώ να κάνω play ταινία από το usb και να μπορώ να κάνω αμφίδρομη αντιγραφή αρχείων στο usb και το σκληρό (όχι μόνο φωτογραφίες και mp3 αλλα και αρχεία βίντεο divx). Παλαιότερα στα LG γινόταν να αντιγράψεις τα Divx απο το DVD στο δίσκο. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη.
liberto Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά, λίγη βοήθεια κι εδώ αν ξέρετε...Αγόρασα ένα SAMSUNG HR753 το οποίο καταλαβαίνει ότι υπάρχει αρχείο υποτίτλων *.srt, τους προβάλει όμως με αλαμπουρνέζικα. Μήπως ξέρεις κάποιος αν αλλάζει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. αν δεν το βρήκες ήδη, έχει μια επιλογή για το είδος της γραμματοσειράς. όταν θα πας στη λίστα με τα divx αρχεία πάτησε subtitles και επέλεξε φυσική ελληνική.
lpat2001 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Ολα τα Samsung dvd recorders με σκληρο απο το 738 ως και το 757 που εχω εχουν στην divx προβολη επιλογη γραμματοσειρας Central europe Greek Cyrilic Επιλεγεις λοιπον το προφανες!!!!αρκει βεβαια οι υποτιτλοι να ειναι στο ιδιο φακελο και με το ιδιο ονομα με το αρχειο της ταινιας....
tasshal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ξερει κανεις αν το samsung HR773 παιζει ελληνικους υποτιτλους srt σε divx??pls help σκεφτομαι να το αγορασω σημερα-αυριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.