mazda Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Otan i tv me ton apokodikopoiiti einai giro sta 10 metra apo to pc na to ksexaso to 3play ? kai na pao gia 2play ????akousa oti i maximom apostasi prepei na einai to poli 3 metra mias kai sindeontai kalodiaka...(router me apokodikopoii) kai mia erotisi akoma....mporo na sindeso ton apokodikopoiiti mipos me tin wintv tou pc ? (den exei scart ipodoxi omos) naste kala re paidia gia ta fota sas kai kales giortes !!!:-)
sukalas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Otan i tv me ton apokodikopoiiti einai giro sta 10 metra apo to pc na to ksexaso to 3play ? kai na pao gia 2play ????akousa oti i maximom apostasi prepei na einai to poli 3 metra mias kai sindeontai kalodiaka...(router me apokodikopoii) kai mia erotisi akoma....mporo na sindeso ton apokodikopoiiti mipos me tin wintv tou pc ? (den exei scart ipodoxi omos) Γεια σου φίλε..κοίτα αν έχεις αρκετο καλώδιο μπορείς να το πας και 100 μέτρα μακρυά εγω πχ εχω στον κάτω όροφο τον αποκωδικοποιητη και το ρουτερ και την tv και στον πάνω το pc. Οσο για το άλλο με έναν ανταπτορα κάνεις τη δουλειά σου.. Αλλα επειδη έχω on σε συμβουλέυω να μη βάλεις..ΧΑΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΧΑΛΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ , ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ και δεν είμαι μεμονωμένη περίπτωση.
mazda Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σου φίλε..κοίτα αν έχεις αρκετο καλώδιο μπορείς να το πας και 100 μέτρα μακρυάεγω πχ εχω στον κάτω όροφο τον αποκωδικοποιητη και το ρουτερ και την tv και στον πάνω το pc. Οσο για το άλλο με έναν ανταπτορα κάνεις τη δουλειά σου.. Αλλα επειδη έχω on σε συμβουλέυω να μη βάλεις..ΧΑΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΧΑΛΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ , ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ και δεν είμαι μεμονωμένη περίπτωση. katarxin se efxaristo gia tin apantisi alla gia pes mou giati den eisai efxaristimenos me tin on ? esi edo http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=228254 alla grafeis....
sukalas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 katarxin se efxaristo gia tin apantisi alla gia pes mou giati den eisai efxaristimenos me tin on ? esi edo http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=228254 alla grafeis.... Αν το διαβάσεις καλήτερα θα δεις οτι δε γράφω άλλα.Στο screenshot που έχω επισυνάψει λέει 60kbps λίγο πάνω απο απλή pstn dialup σύνδεση.Βέβαια διορθώθηκε μετά απο μία βδομάδα τσακωμών και ταλαιπωρίας στην αναμονή.Αλλα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτο.Οπότε σκέψου το πριν βάλεις on..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 epeidh etyxe kati se enan den shmainei omws oti 8a tyxei kai se allous...
sukalas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 epeidh etyxe kati se enan den shmainei omws oti 8a tyxei kai se allous... Δε μου λες..Εχεις on ?έχεις γνωστούς με παρόμοια προβλήματα?Αν ναι καλώς .αν όχι όμως σταμάτα τις αντιλογίες χωρίς νόημα γιατι δε νομίζω να είναι καλό να διαφημίζεται μία εταιρία που δε σέβεται τους καταναλωτές της και που στηρίζεται στην αισχροκέρδια.Δε πάω να πουλήσω εξυπνάδα γραφοντας τα παράπονα μου ,απλα δε θέλω να υπάρχουν και άλλα κορόϊδα σαν και εμένα που να ενισχύουν ένα φάυλο κύκλο κλεψιάς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δε μου λες..Εχεις on ?έχεις γνωστούς με παρόμοια προβλήματα?Αν ναι καλώς .αν όχι όμως σταμάτα τις αντιλογίες χωρίς νόημα γιατι δε νομίζω να είναι καλό να διαφημίζεται μία εταιρία που δε σέβεται τους καταναλωτές της και που στηρίζεται στην αισχροκέρδια.Δε πάω να πουλήσω εξυπνάδα γραφοντας τα παράπονα μου ,απλα δε θέλω να υπάρχουν και άλλα κορόϊδα σαν και εμένα που να ενισχύουν ένα φάυλο κύκλο κλεψιάς. me Forthnet eimai apo ton augousto... oso gia thn On exw 2-3 gnwstous pou den mou exoun anaferei pote provlhma...ara opws eipa to oti egine se sena kati den shmainei oti einai o kanonas kai pws symvainei kai se olous... san na mou les oti h etaireia to kanei epithdes...vlkes einai? kai sto katw katw dior8w8hke to provlhma sou kai pistepse me h 1 vdomada pou tous phre einai 8auma me to forto ergasias pou exoun oi enallaktikoi (se analogia me to proswpiko)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.