bandit4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Επειδη με μια προχειρη αναζητηση δεν βρηκα κατι, και δεν ξερω αν ποσταρω και στην σωστη κατηγορια, εχω να ρωτησω σχετικα με αυτο που γραφω και στον τιτλο. Ενω ολα τα site συμπεριλαμβανομενου και του insomnia και ολων των αλλων που παρακολουθω συνηθως μου εμφανιζονται στο συνηθες μεγεθος, το google και το msn εμφανιζονται σε σμικρυνση.το προβλημα στο msn ειναι πιο εντονο αφου τα γραμματα ειναι τοσο μικρα που δεν φαινονται καν. οι ερωτησεις μου ειναι: 1ον) τι μπορει να φταιει? 2ον) μπορω να κατι για να τσεκαρω αν διορθωνεται? ευχαριστω εκ των προτερων...
bandit4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 στον internet explorer. δοκιμασα και στο pc της δουλειας(internet explorer και εκει) και δουλευουν ολα ρολοι. καμια προταση/λυση?
Darkman_dd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως μίκρυνες κατά λάθος τη γραμματοσειρά και αποθήκευσες τις επιλογές (δε ξέρω αν γίνεται στον ie, just guessing);
alkisg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Προβολή » μέγεθος κειμένου » μεσαίο μέγεθος.
bandit4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 το απογευμα που θα παω σπιτι θα το δοκιμασω. αν και αναρωτιεμαι...αν το ειχα αλλαξει, δεν θα επηρρεαζε ολες τις σελιδες?
21century Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εξαρτάται απο τις ρυθμίσεις τοσο στο μέγεθος όσο και στην γραμματοσειρά που έχεις..
alkisg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δεν επηρεάζει όλες τις σελίδες. Μερικές έχουν "καρφωμένο" font size στο φύλλο στυλ τους (css).
bandit4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 παιδια χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια!!!! αν και δεν το ειχα πειραξει... Προβολή » μέγεθος κειμένου » μεσαίο μέγεθος ηταν η λυση στο προβλημα μου, οπως προτεινε ο αλκης. σας ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.