Προς το περιεχόμενο

acer 5920 συγκεκριμένο

lamarko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τον αγορασα πριν λιγες μερες απο msystems μεσω courier. Ολα οκ και στην πιο χαμηλη τιμη

ποιες είναι οι εντυπώσεις σου? έχεις πειραματιστεί μαζί του?

Δημοσ.

Γενικα ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση του. Πεnιραματα δεν εχω κανει και δεν εχω δοκιμασει ακομα παιχνιδια, εκτος του need for speed. Να ξερεις οτι περιλαμβανει και ενσωματομενο tv tuner για ψηφιακα καναλια + ενα τηλεκοντρολ για να ελεγχεις τον υπολογιστη σου στο media center και στο acer arcade deluxe. Μου αρεσει(λεπτομερειες) που εχει κουμπι για να ανοιγει ο υπολογιστης χωρις να ξεκινουν τα windows, για να βλεπεις εικονες,videos, τηλεοραση. Εχει καλο ηχο, καλουτσικη web cam 1.3Mp και μου αρεσει το design του. Οι γωνιες θεασης της οθονης δεν ειναι πολυ καλες, αλλα ειναι φωτεινη crystalbrite. Εχει και το hd dvd ειναι και σε καλη τιμη...μονο κανω τον σταυρο μου να μην παθει κατι ο acer που ειναι acer. Ελπιζω αυτη η σειρα να βγει καλη. Εννοειται πηρα και επεκταση εγγυησης σε 3 χρονια απο το ιδιο μαγαζι, που την προσεφερε με μια καλη τσαντα acer για τον φορητο και ενα mouse αcer με 84euro. Ρωτα οτι θες

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το αγορασα κι εγω για καποιον και με επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια. Σε πρωτη φαση τωρα που το ετοιμαζω μου αρεσει παρα πολυ και για τα λεφτα του εχει πανω τα κερατα του! Εχουν βαλει μεσα ενα καρο μ@κ@κιες τα κανω uninstall και βαζω τα δικα μου πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...