Προς το περιεχόμενο

Αγορά φορητού μέχρι 1500 ευρώ...προτάσεις

pallisi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω έναν φορητό υπολογιστή μέχρι τα 1500 ευρώ. Για το οποίο το θέλω για: δουλειά γραφείου (office, internet), επεξεργασία φωτογραφίας( κυρίως με photoshop και corel). O υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί όμως κυρίως για matlab και λίγο autocad(όχι τρισδιάστατα).

Με ενδιαφέρουν, εκτός των χαρακτηριστικών του η ποιότητα κατασκευής αλλά και το ζήτημα της εγγύησης. Η οθόνη μέχρι τις 15,4 ίντσες

Ακούω προτάσεις....

Δημοσ.

hp compaq 8510p.

(με μονο 20 ευρω ακομα του βαζεις αλλο 1 GB Ram για να εχει συνολο 2 GB Ram,ειναι σιγουρα συμβατη,δε χανεται η εγγυηση,η αλλαγη ειναι πανευκολη.)

Κορυφαιες επιδοσεις,3 χρονια εγγυηση,κορυφαια ποιοτητα κατασκευης(μαγνησιο) και δε ζεσταινεται σαν αλλα (πχ macbook).

Δημοσ.

Αspire 5920G_702G25HN

κάνει 1450 κάπου, 2,4 core 2 duo ,gf 8600gt 512 ,hd driver, 2 gb ram και αν δεν κάνω λάθος 250gb σκληρό...για αυτά που έχει η καλύτερη τιμή

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι να δώσεις 1500 ευρώ για να κάνεις αυτά τα πράγματα με το φορητό. Μπορείς άνετα να κάνεις τη δουλειά σου και με 800-1000 ευρώ με πολύ καλά μηχανήματα, με ποιοτικά (βέβαια όχι μαγνήσιο) και 2ετή εγγύηση.

Ξεκινώντας από A200-1M5

περνώντας σε αυτό το Asus

και φθάνοντας μέχρι αυτό αν θέλεις κάτι πιο ισχυρό και ακριβότερο.

Δημοσ.

Λοιπόν, είδα τις προτάσεις σας και: απορίπτονται τα acer λόγω προηγούμενης κακής εμπειρίας μαζί τους... Είναι αλήθεια ότι μπορ΄ψ να κάνω τη δουλειά μου και με λιγότερο δυνατά μηχανήματα αλλά κατά βάση δίνω κάτι παραπάνω για να κρατήσει περισσότερο. Για ibm τι γνώμη έχεται;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...