lefi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Έψαξα στον γούγλη για ασύρματο δίκτυο στον Πειραιά (δωρεάν) αλλά δεν βρήκα κάτι σαφές. Μηπως ξέρει κανένας να μου πει η να μου δώσει link; ξέρω μόνο ότι λέγετε pireas port wifi και μάλλον είναι στην περιοχή του λιμανιού.
blashyrkh+ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Man an perimeneis na r8ei wifi spiti su metakomise kalytera stn ag.spyridwna:lol: Loipon ap'oti kserw exei st limani+tsamba.+sth zea exei alla eki prepi na ine + ta 2-3 kleidwmena.Mia fora eixa piasei ena free eki mallon 8a nai kanenos idiwth..Pantws an kseris na spas WEP (aircrack-ng) ise magkas+mpaineis pantou giati ws gnwston oi perissoteroi ine bananofagoi+dn exun parei myrwdia akoma pws t WEP spane pleon+oi papies..!kalo sniffing
lefi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 oi perissoteroi ine bananofagoi+dn exun parei myrwdia akoma pws t WEP spane pleon+oi papies..!kalo sniffing Μην τα λες παραέξω και βάλουν καμιά προστασία. Πλάκα κάνω δεν έχω τέτοιες γνώσεις. Ουτως η άλλως μένω Κορυδαλλό οπότε για το σπίτι μου θα περιμένω πολυυυυυυυυυύ ακόμα, λιμάνι δεν μου κάθετε άσχημα σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Commentator Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 εγω που μενω ταμπουρια παιζει να τσιμπισω καμια wifi;;:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.