pastour Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα. εχω μια απορια . ενω εχω κλειστο το utorrent βλεπω στο log του router να ερχονται κ να φευγουν πακετα χρησιμοποιοντας τη συγκεκριμενη port + το γεγονος οτι εχω συνδεση up to 8mb κ ωρες ωρες το δικτυο σερνεται.παντως δεν υπαρχει καμια αγνωστη συσκευη συνδεδεμενη το εχω ελεγξει. μηπως ξερετε τι μπορει να συμβαινει ή τι μπορω να κανω?
Black Demis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 έτσι είναι με p2p και να τελειώσεις το κατέβασμα μετά από αρκετές ώρες μην πω μέρες θα ηρεμήσει το Traffic αυτοί που ήταν συνδεδεμένοι μαζί σου κατά την διάρκεια κατεβάσματος συνεχίζουν να στέλνουν πακέτα για αρκετό καιρώ Αμα θέλεις να σταματήσουν να στέλνουν τα πακέτα κανε restart στο router
pastour Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 αν ισχυει αυτο για τις μερες οκ γιατι απο χτες το εχω κλεισει. τωρα τους εκοψα με το firewall.
pastour Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 thanx ηρεμισα, το δικτυο γι'αυτο σερνεται ομως?
Black Demis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 thanx ηρεμισα, το δικτυο γι'αυτο σερνεται ομως? Μάλλον δοκίμασε να κανείς restart το router όταν σέρνεται συνήθως βοηθάει εκτός αν είναι μπουκωμένο το DSLAM της περιοχής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.