glenn84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Γειά σας αντιμετωπίζω εδώ και κάποιο καιρό το εξής πρόβλημα. όταν βάζω στο dvd recorder cd είτε για να διαβάσει από αυτό είτε να γράψω σε αυτό ενώ ακούω μουσική μου παραμορφώνεται ο ήχος. Tο dvd μου είναι καινούργιο πρίν από ενα μήνα το άλλαξα(lg gsa-H55N). Εντωμεταξύ πήγα το pc στο service του πλαισίου;όπου είμαι πελάτης κ μου είπαν οτι το dvd k κατα συνέπεια το hardware μου είναι μια χαρά κ οτι φταίει κατι με το shoftware k καλό θα ήταν να κάνω ενα φορματ.Παράλληλα μου άλλαξαν καλωδιοταινία κατέβασα firmware το dvd. Ωστόσο τπτ δεν άλλαξε το πρόβημα παρέμεινε.Τι λέτε να τους πιστέψω οτι όλα ειναι καλά με το hardware? Έχετε καμιά ιδέα ρε παιδιά τι συμβαίνει? Kάρτα ήχου δε χρησιμοποιώ έχω on board 7.1 συνδεδεμένα με 7.1 creative gigaworks ηχεία Ευχαριστώ!
Black Demis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Το dvd drive σου έχει ξεχωριστώ καλώδιο για ηχώ???(κάτι παλιά είχαν) αν ναι αποσύνδεσε το και δοκίμασε ξανά. Δοκίμασε να περάσεις ξανά τα drivers. Και στο τέλος δοκίμασε κάποιο LinuxLive cd να δεις αν κάνει το ίδιο και στο LInux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.