markospap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας παιδιά, πρόσφατα αγόρασα 2 ασύρματα desktops (πληκτρολόγιο + ποντίκι) της MicroSoft. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο τους είναι το: MS WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 USB BLACK. Έχω το εξής πρόβλημα ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!! Το scroll wheel δεν λειτουργεί σωστά. Δηλαδή, μερικές φορές λειτουργεί, αλλά τις περισσότερες χάνει τρελά! Μπορεί να γυρίσω την ροδέλα και 5-6 ολόκληρες φορές, για να κουνηθεί απλά ένα σκαλοπάτι πιο κάτω! Αρκετά εκνευριστικό, εντελώς! Το αστείο είναι πως όταν βγάζω τις μπαταρίες από το ποντίκι και μετά τις ξαναβάζω, τότε παίζει κανονικά πάλι για λίγα λεπτά! (Φυσικά, οι μπαταρίες είναι καινούργιες!). Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;;; Μήπως κανείς το έχει λύσει με κάποιο τρόπο;;; Είναι κρίμα να πάνε χαμένα 2 ποντίκια! Ευχαριστώ...
Jastonas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Έχω το ίδιο πρόβλημα.... Μας δουλεύει η MS....
alex89 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως το λειτουργικό σου είναι Vista και δεν έχει βγάλει ακόμα drivers που να είναι κατάλληλοι;
Draculina Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Έχω δουλέψει μαυτό το desktop και ήταν πολύ καλό!!! Αλλά σε xp windows...Κάτι παίζει με τους drivers..
Jastonas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 XP είναι. Έχει κανείς καμία λύση; Μήπως εναλλακτικούς drivers;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.