Προς το περιεχόμενο

protasi gia nea karta grafikon AGP

johnmagkaiver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εβγαλα την HD2400 PRO 512 AGP και θελω να ακουσω προτασεις για καποια καλυτερη.

βασικα θελω να παιξω παιχνιδια και το πρωτο που με ενδιαφερει ειναι το pro evolution soccer 2008 και το θελω στο μαχιμουμ οσο γινετε.και πιστευω οτι με το p.c. μου γινετε.

AMD Athlon XP, 2083 MHz (12.5 x 167) 2600+

και 1 GB μνημη ram στα 266 ομως.

περιμενω γνωμες.ευχαριστω.

Δημοσ.

Φίλε λιγάκι δύσκολο αυτό που λες,εδώ εγώ έχω την X1950PRO,επεξεργαστή P4 3GHz,RAM 1.5GB και πάλι το PRO στο high κάνει κολλήματα.

Δημοσ.

Φίλε λιγάκι δύσκολο αυτό που λες,εδώ εγώ έχω την X1950PRO,επεξεργαστή P4 3GHz,RAM 1.5GB και πάλι το PRO EVOLUTION 2008 στο high κάνει κολλήματα.

Δημοσ.
Einai krima na dwseis lefta gia AGP karta grafikwn apo thn stigmh pou me ligotera pairneis poly kalyterh se Pci Express. Tis xtypane poly epeidh exoun meinei liges

Φιλε αυτο το λιγες ΑGP το ακουμε τα 3 τελευταια χρονια και αποτι βλεπεις βγαινουν ακομα νεες καρτες ΑGP oποτε πιστευω μας κοροιδευουν για να τα πουλανε πιο ακριβα.:-D

Δημοσ.

στο πλαισιο που πρεπει να την παρω απο οτι βλεπω στο site δεν εχει 7600 GT και σκεφτομαι την x1950 pro καλη πρεπει να ειναι.βασικα την θελω για το pro evolution soccer 2008 αλλα επειδη εχω σκοπο η καρτα που θα βαλω να ειναι η τελευταια θελω να κανω την καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.
στο πλαισιο που πρεπει να την παρω απο οτι βλεπω στο site δεν εχει 7600 GT και σκεφτομαι την x1950 pro καλη πρεπει να ειναι.βασικα την θελω για το pro evolution soccer 2008 αλλα επειδη εχω σκοπο η καρτα που θα βαλω να ειναι η τελευταια θελω να κανω την καλυτερη επιλογη.

Σου απαντησα με Pm

Δυστυχως στο πλαιδιο δεν εχει κατι αλλο σε agp, οποτε εχεις το ιδιο προβλημα που ειχα και εγω οταν γυρισα πισω την 2600pro

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...