KnightRider Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 sorry.Μερικές φορές ξεχνάω επειδή μου πέφτουν πολλές συζητησεις
PETROS13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ξεχασες να υπολογισης τις κλησεις. τηλέφωνα είπα...τις υπολόγισα....) @@@ KnightRider απλά ...το connx σε συνεργασία με ΟΤΕ σου έρχεται σε 1 λογαριασμό..δες επίσης ότι θα έχει μείωση ο ΟΤΕ στο ιντερνετ..άρα γύρω στα 16 το μήνα θα έχεις = 32 το δίμηνο.. το πόσες κλήσεις θα γίνουν βέβαια από σένα και την οικογενειά σου δεν ξέρω..
KnightRider Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είμαι εγώ αυτος που πληρώνω το Ιντερνετ και δεν έχω καμοία σημασία εξάλου ο μπαμπάς μου το έβαλε και αυτός μόνο τα πληρώνει δικό του είναι το connx.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 O τίτλος πρέπει να αλλάξει σε "Μπαμπά του KnightRider μακριά τον υιό σου από το internet" Ή τουλάχιστον από το παρόν φόρουμ.
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ela more afiste ton krima einai...mia chara paidi...isa isa ....pestou mpampa na mpei sto forum kai na gine update ...gia to simferon tou
Dr.Strangelove Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είμαι εγώ αυτος που πληρώνω το Ιντερνετ και δεν έχω καμοία σημασία εξάλου ο μπαμπάς μου το έβαλε και αυτός μόνο τα πληρώνει δικό του είναι το connx.Προς τι το οργισμένο topic τότε;Είναι απλό. Από τότε που έβαλε το conn-x πληρώνει ότι πλήρωνε πριν +38? το δίμηνο. Μήπως νόμιζε ότι με 19? το μήνα θα έχει τηλέφωνο, ADSL και δωρεάν κλήσεις;
M3tal_G3ar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Προς τι το οργισμένο topic τότε; Εντάξει του πατέρα του είπε οτί είναι όχι του γείτονα...
talos_2002 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ που έχω 1024, πληρώνω περίπου 30? ανά μήνα σύμφωνα με τον αναλυτικό. Περιμένω να έρθουν οι γιορτές για να πάω να ρωτήσω τον λόγο...
titikos46 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ που έχω 1024, πληρώνω περίπου 30 ανά μήνα σύμφωνα με τον αναλυτικό. Περιμένω να έρθουν οι γιορτές για να πάω να ρωτήσω τον λόγο... Ριξε μια ματια στους αλλους μεσω ΑΡΥΣ εχουν καλες τιμες, πχ στο Πλαισιο εχει Βιβοντι προσφορα με 39 ευρω το cub που ειναι για 6 μηνες και ειναι στην ταχυτητα που ειναι περιοχη σου.
desolatorXT Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ έχω conn-x 768kbps που κανει 19 ευρώ το μήνα και αντί να πληρώνω 19 ευρώ το μήνα πληρώνω 100 ευρώ το δήμηνο!! και λένε οτι αυτοί πληρώνουν πολλά.Τι είναι αυτά τώρα ? ΕΛΕΟΣ!! Είμαι 100% ικανοποιημένος απο το Conn-X 1Mbit... Αντίθετα με παλιότερα (όταν είχα 384kbps) όπου η σύνδεση έπεφτε συνέχεια, είχε ασταθής download speed κτλπ, τώρα είναι μια χαρά... Tα 100 ευρώ τα πληρώνεις, γιατί πληρώνεις και πάγιο σταθερού, και διάφορα άλλα πάγια από δήμους κτλπ... Αν κόψεις την σύνδεση DSL του ΟΤΕ τότε ο λογαριασμός του ΟΤΕ θα σου έρχετε 81 ευρώ, και θα δίνεις άλλα 19 ευρώ (ή όσο θα κάνει η σύνδεση της άλλης εταιρίας) στο νέο "φακελάκι"... Οπότε ουσιαστικά είναι το ίδιο, Απλά η άλλη εταιρία (γνώμη μου) προσπαθεί να μας δουλέψει μιλώντας για συνδέσεις "χωρίς πάγια ΟΤΕ".... Πολύ σωστά νομίζω τα λέει η διαφήμιση με το ιγκουάνα... Ούτως ή άλλος πάντως, ακόμη και αν η εταιρία Ψ έδινε DSL με 5 ευρώ το μήνα, εγώ ΟΤΕ θα έπαιρνα... Γιατί να δώσω χρήματα σε μια ξένη εταιρία, αντί να στηρίξω την ελληνική οικονομία, σπαταλώντας βέβαια ένα μικροποσό παραπάνω... (γνώμη μου πάντα)
nske Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Απλά η άλλη εταιρία (γνώμη μου) προσπαθεί να μας δουλέψει μιλώντας για συνδέσεις "χωρίς πάγια ΟΤΕ".... Πολύ σωστά νομίζω τα λέει η διαφήμιση με το ιγκουάνα... Όταν λένε "χωρίς πάγια ΟΤΕ" εννοούν αυτό ακριβώς. Παύεις να είσαι πελάτης του ΟΤΕ και να πληρώνεις οποιοδήποτε πάγιο. Ούτως ή άλλος πάντως, ακόμη και αν η εταιρία Ψ έδινε DSL με 5 ευρώ το μήνα, εγώ ΟΤΕ θα έπαιρνα... Γιατί να δώσω χρήματα σε μια ξένη εταιρία, αντί να στηρίξω την ελληνική οικονομία, σπαταλώντας βέβαια ένα μικροποσό παραπάνω... (γνώμη μου πάντα) Θα συμφωνούσα με αυτό αν: α) Μιλούσαμε για μια φυσιολογική διαφορά στην τιμή. Γενικά η τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ τόσα χρόνια, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις χρεώσεις τηλεφωνίας, αγγίζει την αισχροκέρδια! β) Ο ΟΤΕ είχε σωστή συμπεριφορά ως διαχειριστής του δημόσιου ενσύρματου δικτύου και δεν εκμεταλευόταν τη θέση του για να σαμποτάρει τους άλλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους.
PETROS13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Ριξε μια ματια στους αλλους μεσω ΑΡΥΣ εχουν καλες τιμες, πχ στο Πλαισιο εχει Βιβοντι προσφορα με 39 ευρω το cub που ειναι για 6 μηνες και ειναι στην ταχυτητα που ειναι περιοχη σου. παίζει να είναι λάθος η τιμή αυτή... είχα πάρει στη vivodi και δεν υπήρχε κάτι τέτοιο..μάλλον από λάθος το έχουν αυτό.
titikos46 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 παίζει να είναι λάθος η τιμή αυτή...είχα πάρει στη vivodi και δεν υπήρχε κάτι τέτοιο..μάλλον από λάθος το έχουν αυτό. Το ειδα στο site θες.Ειναι προσφορα μονο στο Πλαισιο, το ειχε ξαναβαλει παλαιοτερα αλλα τοτε ηταν με 59 ευρω το ειχε παρει ενας φιλος.
SiMP Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Ποσο ειναι η διαφορά τιμής μεταξύ CONNX και μεταξύ ενος εναλλακτικού παροχού ΧΩΡΙΣ Παγια κτλ? ΓΙατι εχει γινει λίγο μπέρδεμα η κατάσταση. Συγκεντρωτικά εννοώ ,να εχεις σταθερο και ιντερνετ.
titikos46 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Εχει διαφορες τιμες, μπες μεσα στα site των εναλλακτικων,υπαρχουν μεγαλες διαφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.