PCOLD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΠΟ PSTN - ΣΕ ADSL KAI METAΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΗΝ VIVODI ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 , 3ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ...ΑΚΡΟΑΣΗ .ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ , ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ OTENET , ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΕ ADSL- EIXE ENEΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ONDSL-KIT , KAI TO PASSWORD ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ USERNAME , ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ , ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
titikos46 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Εχεις αναρωτηθει μηπως η αιτια που καθυστερουσε η συνδεση ηταν ο οτε,διοτι και μενα ειχε καθυστερηση 110 μερες αλλα ειχα κομμενα και βραχυκλωμενα καλωδια και ενδιαμεσα με καλουσανε απο οτενετ μηπως ηθελα να με συνδεσουν,αλλα τελικα ο επιμενων νικα συνδεθηκα και μαλιστα με παρα πολυ καλη αποδοση.
PETROS13 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 είναι ανάλογα με την περίοδο που θα τύχει,την περιοχή που μένεις και την κίνηση που έχει ο πάροχος. σε σένα άργησε πολύ.σε κάποιον άλλο θα μπορούσε να είναι ετοιμο σε 20 μέρες.
tassos1948 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μπά μήν τό λές.. ενας φίλος έκανε αίτηση γιά Ζήστο... περίμενε 3 μήνες... έμεινε τελικά χωρίς τηλέφωνο.... καί αναγκάστηκε νά κάνει σύνδεση ΟΤΕ πάλι... τόν άφησαν χωρίς τηλέφωνο καί ή γυναίκα του ήταν ετοιμόγεννη.. Θέλετε καί τό καλό;;; Μετά από 2 μήνες τού ήρθε λογαριασμός από Tellas.. Καλό εεεεε
balamou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 εμένα στο dslcube που είχα πάρει και ζήτησα ενεργοποίηση την έκαναν σε 15 ημέρες και δεν έχω και κανένα παράπονο από τότε.
trib Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 δλδ εγώ στο νεόκτιστο σπίτι μας δεν υπάρχει πρόβλημα να συνδεθώ όπου γουστάρω ε ; Αφού δεν υπάρχει συμβόλαιο με OTE.
tolis_01 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μετά από 2 μήνες τού ήρθε λογαριασμός από Tellas.. Καλό εεεεε Λογικό είναι για την τελλας. Το περίεργο θα ήταν να μην του ερχόντανε Εδώ έχουν στείλει λογαριασμό σε άτομο που δεν ήταν ΠΟΤΕ πελάτης τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.