Προς το περιεχόμενο

][ Wide or not Wide ][

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τωρα διαβασε και το σχετικο θεμα με την samsung226bw , ΜΗΝ δωσεις παραπανω 50 ευρωπουλα στην 2232bw γιατι το μονο που κερδιζεις ειναι 10 μοιρες στην οριζιντια διευθυνση θεασης

Oxi oxi..Ean einai na ftasw sta 300 8a paw stin 2232bw den variese..gia 15e parapanw..

Τωρα οσον αφορα το Bioshock , το δοκιμασα στα web της κομοτηνης .

Για την 2232bw kai thn 226bw des edo http://http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=193090&page=29

kai edo : www. prad.de (επιλεγουμε την επιλογη manufacturers , samsung , 22")

KAI ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

παρηγγηλε μια 226bw απο το eshop , μιας και μεχρι στιγμη ειναι το φτηνοτερο (299ευρο)(1 μηνα κανω ερευνα αγορας)

Edw den mporw na mpw sto Link tou Insomnia, kai sto allo site mou bgazei ena foreign site pou dn vlepw kapia pi8ani epilogi gia Samsungs 22res..alla w/e..

Thimise mou ti mporei na afora to Bioshock?

Kai telospantwn esu pou niw8eis apo monitors (mias kai exeis kanei Erevna agoras dld..) den egrineis tin LG L226WTQ ? Gt AFTH einai MAKRAN f8inoteri apo ta 315e kai nmzw einai to monitor pou exei poulisei pio pl, simera pali eksantlimeni..Me8avrio pali oxi..Antime8avrio PALI eksantlimeni kai paei legontas (mpenw 5 fores tin imera kai tin vlepw kai pragmati etc paei h douleia..)!

/Maraki..

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με εφαρμογη της ρυθμισης σε ati καρτα δεν κανει strech μονο τις wide αναλυσεις. Ολες οι κλασσικες παλιες αναλυσεις παραμενουν streched δυστυχως.

Με nvidia δοκιμασες εσυ και φαινονται σωστα αναλυσεις οπως πχ 1024x768?

Ναι με το Nvidia CP.

asdasdasdsazm1.th.jpg

Έτσι παίζω Crysis σε 1152x864 στην 24άρα μου. ;)

Kai telospantwn esu pou niw8eis apo monitors (mias kai exeis kanei Erevna agoras dld..) den egrineis tin LG L226WTQ ? Gt AFTH einai MAKRAN f8inoteri apo ta 315e kai nmzw einai to monitor pou exei poulisei pio pl, simera pali eksantlimeni..Me8avrio pali oxi..Antime8avrio PALI eksantlimeni kai paei legontas (mpenw 5 fores tin imera kai tin vlepw kai pragmati etc paei h douleia..)!

/Maraki..

Mια λεπτομέρεια...μην την αγοράσεις απο e-shop.

Δημοσ.

γιατι ρε οχι απο εκει???

εχεις καμμια κακια εμπειρια?

μεχρις τωρα εγω κανενα προβλημα δεν ειχα

βεβαια δεν αγορασα οθονη απο εκει ετσι... αλλα μιας και εχει εδω μαγαζι και γλυτωνω τα μεταφορικα , το προτιμαω γενικως

και η 2232 βρε συ αφου ιδια specs εχει

τωρα απο panels...

η δικια σου απο που ειναι manufacrured?

Δημοσ.
Ναι με το Nvidia CP.

asdasdasdsazm1.th.jpg

Απ οτι βλεπω το CP της nvidia ειναι πολυ πιο αναλυτικο. Στης ATI παντως συνεχιζει να κανει strech τις 4:3 και 5:4 αναλυσεις δυστυχως...

Δημοσ.
Ναι με το Nvidia CP.

asdasdasdsazm1.th.jpg

Mια λεπτομέρεια...μην την αγοράσεις απο e-shop.

Εγω που παρηγγειλα την 2232BW απο το eshop να ανησυχω; και αν ναι για ποιον λογο;

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=228327

"Εγω που παρηγγειλα την 2232BW απο το eshop να ανησυχω; και αν ναι για ποιον λογο;"

Τι να σου πω και σενα

To αν θα πρεπει να ανησυχω ητανε ερωτηση στον pappous_soulis για το e-shop και οχι για την επιλογη μοντελου.

Το απογευμα που θα την εχω, θα σας πω και τις δικες μου εντυπωσεις!;)

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=228327

ΝΕΟΤΕΡΑ νεα μαρακι

Για να μην ρισκαρεις πηγεναι στην 226 να τελειωνουμε

"Εγω που παρηγγειλα την 2232BW απο το eshop να ανησυχω; και αν ναι για ποιον λογο;"

Τι να σου πω και σενα

LG 22" L226WTQ ?

Dld exw tin egrish sou?? Kai ean exw kamena pixels?? Tha minw me afta gia ta epomena 6 xronia?? (Gt dn sxediazw stin agora allou Monitor pera apo 22" Wide..Pros 8eou..)

/Maraki..

Δημοσ.
LG 22" L226WTQ ?

Dld exw tin egrish sou?? Kai ean exw kamena pixels?? Tha minw me afta gia ta epomena 6 xronia?? (Gt dn sxediazw stin agora allou Monitor pera apo 22" Wide..Pros 8eou..)

/Maraki..

Όποια widescreen και να πάρεις πάνω απο 19 ίντσες το ίδιο είναι στο θέμα εγγύησης.

Αν σου κάτσει καλή σου έκατσε,αν πέσεις σε καμένο pixel δεν σε σώζει τίποτα. (είναι ένα ρίσκο που παίρνουμε όλοι μας :-))

Δημοσ.
Όποια widescreen και να πάρεις πάνω απο 19 ίντσες το ίδιο είναι στο θέμα εγγύησης.

Αν σου κάτσει καλή σου έκατσε,αν πέσεις σε καμένο pixel δεν σε σώζει τίποτα. (είναι ένα ρίσκο που παίρνουμε όλοι μας :-))

Ean dn exw kamena pixels 8a eimai paneftixestath..Ean 8a exw omws,tha eimai 3enerwmenh, stenaxoremenh kai apogoitevmenh gia 6 xronia..Oi pi8anothtes einai 50-50..

Esu papouli ti les? Na parw to risko?

/Maraki -_-

Δημοσ.

Λοιπόν το πρωϊ περιμένω την L226WTQ-SF απ'οτο πλαίσιο. Ανάθεμα την ώρα που μπήκα και διάβασα αυτό το θέμα, δεν θα με πιάσει ύπνος και θα τρώω τα νύχια μου όλο το βράδυ με αυτά που είδα εδω μέσα

Θα σας ενημερώσω για το τι έδειξε η νεκροψία, το μεσημεράκι

Υ.Γ. αν δεν απαντήσω να ανησυχήσετε. :shock:

Δημοσ.
Ean dn exw kamena pixels 8a eimai paneftixestath..Ean 8a exw omws,tha eimai 3enerwmenh, stenaxoremenh kai apogoitevmenh gia 6 xronia..Oi pi8anothtes einai 50-50..

Esu papouli ti les? Na parw to risko?

/Maraki -_-

Λοιπον λιγα λογια για την 2232 που πλεον ειναι στην κατοχη μου:-)

Δεν εχει κανενα καμενο pixel!

Eιναι made in slovakia και κατασκευη Οκτωβριος 2007.

Απο χρωματα πολυ καλη!

Ghosting δεν παρατηρησα, σε ΧΒΟΧ 360, DVD movies, games και τηλεοραση.

Το μονο που μου τι σπαει ειναι οτι, οταν την βαλω σε χαμιλη φοτινοτητα για ιντερνετ και κειμενο κανει ενα θορυβο.

Ετσι κανουν ολες; Γιατι η 17αρα tft που ειχα δεν εκανε.

Αν ξερει καποιος ας μου πει.

Σε γενικα πλαισια ειμαι ευχαριστημενος!

Μονο το θορυβο να μην ειχε θα ηταν τελεια.

Απο εμφανιση ειναι πολυ ομορφη!

Και εγω αναμεσα στην 2232 και L226WTQ ημουν, για 50ευρω παρα πανω αξιζει να παρεις την 2232, την οθονη δεν την αλλαζεις ευκολα!

Τωρα δικια σου επιλογη!

Αυτα!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...