PepeLePew Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ubuntu Gutsy το σύστημα 2 προβλήματα που δεν μπορώ να τα λύσω όσο και αν προσπάθησα. 1) Το cube δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα. Όταν το πατάω το cube γίνεται κάτι σαν πατημένο χαρτόνι :lol:. Είναι Flat. Έχω διαβάσει για τις ρυθμίσεις που κάνεις στο compiz στην επιλογή general σχετικά με τα Virt. Desktops αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τα δικά μου είναι HVS:4 V VS :1 ND:1 Βέβαια ότι αριθμούς και αν έβαλα δεν άλλαξε τίποτα. Επίσης προσπαθώ εδώ και καιρό να δω TV από το tvtime. Με lspci πέρνω αυτά >06:07.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7130 Video Broadcast Decoder (rev 01) αλλά στο tvtime μου βγάζει >Reading configuration from /etc/tvtime/tvtime.xml Scanning using TV standard PAL. No tuner found on input 0. If you have a tuner, please select a different input using --input=<num>.
apoikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Επίσης προσπαθώ εδώ και καιρό να δω TV από το tvtime. Με lspci πέρνω αυτά >06:07.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7130 Video Broadcast Decoder (rev 01) αλλά στο tvtime μου βγάζει >Reading configuration from /etc/tvtime/tvtime.xml Scanning using TV standard PAL. No tuner found on input 0. If you have a tuner, please select a different input using --input=<num>. Το ότι το lspci αναγνωρίζει την κάρτα σου δε σημαίνει ότι ο πυρήνας έχει φορτωμένο και το αντίστοιχο module. Στην προκειμένη περίπτωση το module που θες είναι το saa7134. Δοκίμασε να κάνεις ως root > modprobe -v saa7134 και δες αν θα παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.