PepeLePew Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ubuntu Gutsy το σύστημα 2 προβλήματα που δεν μπορώ να τα λύσω όσο και αν προσπάθησα. 1) Το cube δεν θέλει να δουλέψει με τίποτα. Όταν το πατάω το cube γίνεται κάτι σαν πατημένο χαρτόνι :lol:. Είναι Flat. Έχω διαβάσει για τις ρυθμίσεις που κάνεις στο compiz στην επιλογή general σχετικά με τα Virt. Desktops αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τα δικά μου είναι HVS:4 V VS :1 ND:1 Βέβαια ότι αριθμούς και αν έβαλα δεν άλλαξε τίποτα. Επίσης προσπαθώ εδώ και καιρό να δω TV από το tvtime. Με lspci πέρνω αυτά >06:07.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7130 Video Broadcast Decoder (rev 01) αλλά στο tvtime μου βγάζει >Reading configuration from /etc/tvtime/tvtime.xml Scanning using TV standard PAL. No tuner found on input 0. If you have a tuner, please select a different input using --input=<num>. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Επίσης προσπαθώ εδώ και καιρό να δω TV από το tvtime. Με lspci πέρνω αυτά >06:07.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7130 Video Broadcast Decoder (rev 01) αλλά στο tvtime μου βγάζει >Reading configuration from /etc/tvtime/tvtime.xml Scanning using TV standard PAL. No tuner found on input 0. If you have a tuner, please select a different input using --input=<num>. Το ότι το lspci αναγνωρίζει την κάρτα σου δε σημαίνει ότι ο πυρήνας έχει φορτωμένο και το αντίστοιχο module. Στην προκειμένη περίπτωση το module που θες είναι το saa7134. Δοκίμασε να κάνεις ως root > modprobe -v saa7134 και δες αν θα παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.