Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
για torrents καλυτερα το 1ΜΒ των εναλλακτικων.

λαθος.να γραφτεις σε ενα private τορρενταδικο,κανε ενα 0.7 ρατιο,και κατεβαζε με 1,2mb+. χωρις upload,και με την 256κ μια χαρα θα εισαι.

Δημοσ.
απο που ωs που ειναι ανταγωνιστικοs;

δινει την 24αρα 29,90 και οι εναλλακτικοι 17,90.

σχεδον η διπλη τιμη.

Δεν εχουν παρει μολυβι και χαρτι να δουν το συνολακι,οταν ερθει ο λογαριασμος θα δουν ποσο ακριβοτερος ειναι απο ολους του αλλους,ετσι εγινε και με τις απεριοριστες δωρεαν κλησεις μετα ειδαν οτι εχουν χρεωσεις σε αλλα δικτυα.

Δημοσ.
Δεν εχουν παρει μολυβι και χαρτι να δουν το συνολακι,οταν ερθει ο λογαριασμος θα δουν ποσο ακριβοτερος ειναι απο ολους του αλλους,ετσι εγινε και με τις απεριοριστες δωρεαν κλησεις μετα ειδαν οτι εχουν χρεωσεις σε αλλα δικτυα.

για ποιον πάροχο κάνεις λόγο?

πάντως η forthnet δεν σε χρεώνει σίγουρα κλήσεις, σε οποιοδήποτε δίκτυο..!

Δημοσ.
λαθος.να γραφτεις σε ενα private τορρενταδικο,κανε ενα 0.7 ρατιο,και κατεβαζε με 1,2mb+. χωρις upload,και με την 256κ μια χαρα θα εισαι.
Επειδή δεν το έπιασα αυτό, πόσο καιρό υπολογίζεις να μείνεις στον private tracker με 1,2ΜΒ download και 20-25ΚΒ upload;
Δημοσ.
Εφόσον έχεις ακόμα 5 μήνες δέσμευση δεν θα ισχύσουν για σένα οι τιμές. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να πάς σε καινούρια τιμή είναι να αναβαθμίσεις την γραμμή σου αλλα θα είναι πάλι σε δέσμευση :) Οπότε σε βρίσκω μια χαρά :) απο 5 μήνες δέσμευση θα ξανακάνεις 6μηνο :)

Δν ξέρω και ούτε με πολυ νοιάζουν οι τιμές

Αλλα τώρα που εχω 2mbps θα μπορέσω να πάω στα 24 ή θα πρέπει να λήξει η δεσμευση?

Ας αρχίσει νεα δεσμευση δεν με πειράζει αρκει να μπορέσω να πάω σε μεγαλύτερη ταχύτητα (στον οτε πάντα)

Δημοσ.
Αλλα τώρα που εχω 2mbps θα μπορέσω να πάω στα 24 ή θα πρέπει να λήξει η δεσμευση?

Ας αρχίσει νεα δεσμευση δεν με πειράζει αρκει να μπορέσω να πάω σε μεγαλύτερη ταχύτητα (στον οτε πάντα)

Και εγώ ακριβώς το ίδιο θέλω να κάνω..Το συμβόλαιο τις 2άρας λήγει σε κάνα τετράμηνο..Ξέρει κανείς πόσο είναι η επιβάρυνση για να σπάσεις το συμβόλαιο ή δεν χρειάζεται καν?

Δημοσ.
Επειδή δεν το έπιασα αυτό, πόσο καιρό υπολογίζεις να μείνεις στον private tracker με 1,2ΜΒ download και 20-25ΚΒ upload;

αναγκαστηκα οποτε κατεβαζεις το αρχειο σου,αφηνεις κανα δυο βραδια ανοιχτο τον υπολογιστη να ανεβαζει.... :fear:

αμα δεν εχεις Rapidshare,τι αλλο να κανεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...