Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
απο που ωs που ειναι ανταγωνιστικοs;

δινει την 24αρα 29,90 και οι εναλλακτικοι 17,90.

σχεδον η διπλη τιμη.

αλλη η ποιοτητα του οτε και αλλη των μικροπαροχων

Δημοσ.
Επειδή λόγω υποχρεώσεων πάω απο το ένα σπίτι στο άλλο σου λέω να ψάξεις το θέμα με τους εναλλακτικούς. Στο σπίτι μου έχω Forthnet Soho και το άτιμο κατεβάζει με 2200kb/sec!!!! Τιμή: 50ευρώ το δίμηνο. Στο πατρικό μου έχω ΟΤΕΝΕΤ 2048. Κατεβάζω με 210kb/sec. Τιμή: 70ευρώ το δίμηνο (συνδρομή ΟΤΕΝΕΤ + πάγιο ΟΤΕ). Άστα να παν δηλαδή. Πως γίνεται με τόσα που πληρώνουμε στον ΟΤΕ να είναι και χρεωμένος...

κατσε ρε φιλε και εγω soho εχω κλειδωμενο στα 20mbps και δεν κατεβαζει πανω απο 800 σε ιδανικες συνθηκες,τα παραλες,,,,,,,

Δημοσ.
Na rotiso

prin ligo kairo evala 2mbps kai exo 6mini desmefsi mporo na pao sta 24mbps i prepi na teliosi i desmefsi??

Αν αναφέρεσαι στο πακέτο conn-x, τότε μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε ψηλότερη ταχύτητα υπό κάποιες προϋποθέσεις:

1) Από τη στιγμή που θα πας στα 24ΜΒ, δε μπορείς να επιστρέψεις σε πιο χαμηλή ταχύτητα (=πιο χαμηλή τιμή)

2) Από τη στιγμή που θα κάνεις την αναβάθμιση ταχύτητας, αυτόματα ανανεώνεται η δέσμευση σου. Δηλαδή αν ανανεώσεις σήμερα, θα είσαι δεσμευμένος σε εκείνο το πακέτο για 6 μήνες από σήμερα.

Δημοσ.
Ti wrea , ti kala.... Autes oi times stin ousia einai MONO GIA ATHINA THESALONIKI.... emeis pou imaste eparxia akoma oute tis nees taxitites 4 kai 8 den mas exoun valei... NTROPI kai pali NTROPI... kai milame gia Kerkura pou den einai kana xwrioudaki

Εδώ δεν έχουν έρθει στα Χανιά και μιλάτε εσείς οι Κερκυραίοι;

LoL

:)

Δημοσ.
Εδώ δεν έχουν έρθει στα Χανιά και μιλάτε εσείς οι Κερκυραίοι;

LoL

Ta Xania exoun mexri 8mbit apo ton OTE, toso sto kentro Tzanakaki, oso kai sto kentro Margouniou. Bale to tilefono sou kai tha to deis...

;)

Δημοσ.

den katalava . ti parapanw exete sta xania apo oti emeis stin kerkura ? kai oriste eseis exete tis nees taxutites, emeis akoma ton poulo...pio grigora tha erthoun oi enalaktikoi edw stin kerkura kai meta o ote... sta sait tis forthnet kai hol anaferoun kalipsi gia 22/02/08 tin wra pou o ote sfirizei adiafora gia mas

Δημοσ.
απο που ωs που ειναι ανταγωνιστικοs;

δινει την 24αρα 29,90 και οι εναλλακτικοι 17,90.

σχεδον η διπλη τιμη.

Ναι μεν αλλά δεν θα σου παίρνει 3 μήνες για να βάλεις ADSL.

Και πάντα με τη σιγουριά του ΟΤΕ.

Δημοσ.
κατσε ρε φιλε και εγω soho εχω κλειδωμενο στα 20mbps και δεν κατεβαζει πανω απο 800 σε ιδανικες συνθηκες,τα παραλες,,,,,,,

Θες να ανεβάσω εικόνα;

Δημοσ.

Ένα αστειάκι έκανα ρε παιδιά...

Τα ίδια χάλια έχουν και τα Χανιά και η Κέρκυρα (το καλοκαίρι, όταν βουλιάζουν από τους "επισκέπτες" - χειμώνα είναι τέλεια και στα Χανιά και στην Κέρκυρα).

Δημοσ.
Αν αναφέρεσαι στο πακέτο conn-x, τότε μπορεί να γίνει αναβάθμιση σε ψηλότερη ταχύτητα υπό κάποιες προϋποθέσεις:

1) Από τη στιγμή που θα πας στα 24ΜΒ, δε μπορείς να επιστρέψεις σε πιο χαμηλή ταχύτητα (=πιο χαμηλή τιμή)

2) Από τη στιγμή που θα κάνεις την αναβάθμιση ταχύτητας, αυτόματα ανανεώνεται η δέσμευση σου. Δηλαδή αν ανανεώσεις σήμερα, θα είσαι δεσμευμένος σε εκείνο το πακέτο για 6 μήνες από σήμερα.

thanks file mou

Paidia san tin sigouria tou ote kamia eteria.einai sinepis o ote se 7 meres ou lei tha sou vali dsl kai se 7 to exis

San ton ote kamia eteria

oso gia tin kerkira pou lei i forthnet oti ton fevrouario tha tin kalipsi to dikito tis afta ta akousame kai stin xanthi elegan gia nmoevrio kai ton noevrio to alaxan kai ipan ton fevrouario kai ton fevrouario tha to alaxoun skata sta moutra tous

OTE FOR EVER

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...