Προς το περιεχόμενο

Χοντρό πρόβλημα σε msn

koniarisgiorgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και μπαινουν και λινκ σφηνα απο ατομα που ειναι στις επαφες μου και δεν τα στελνουν αυτοι.Κατι παιζει πολυ καιρο.

Αυτο γινεται οταν εκεινα τα ατομα εχουν καποιον ιο. Αυτοματα αυτος ο ιος στελνετε σε ολες τις επαφες τους και απλα αν εισαι μεσα σε αυτες ΜΗΝ πατας κλικ σε αυτο που ελαβες. Συνηθως ειναι στα Αγγλικα και ειναι του στυλ: "Is that you in that photo?" και κατι παρομοια, μονο και μονο για να σε κανουν να κλικαρεις το link και να λαβεις κι εσυ τον ιο!

Δημοσ.
Αυτο γινεται οταν εκεινα τα ατομα εχουν καποιον ιο. Αυτοματα αυτος ο ιος στελνετε σε ολες τις επαφες τους και απλα αν εισαι μεσα σε αυτες ΜΗΝ πατας κλικ σε αυτο που ελαβες. Συνηθως ειναι στα Αγγλικα και ειναι του στυλ: "Is that you in that photo?" και κατι παρομοια, μονο και μονο για να σε κανουν να κλικαρεις το link και να λαβεις κι εσυ τον ιο!

Ακριβως αυτο το μυνημα μου ερχετε συνεχεια καθε φορα που ανοιγω το pc μου.Υπαρχει τροπος να τα σταματησω?

Δημοσ.

Τελικα σταματησε δεν μπαινουν πλεον τετοια μυνηματα, εβγαλα απο τις επαφες μου την επαφη που τα εστελνε,φυσικα αθελα της τα προωθουσε και αυτη τα λαμβανε απο αλλου.

Δημοσ.
Γειά σας παδιά. Εδώ και αρκετό καιρό το msn μου έχει τρελαθέι. Κάνει πάρα πολύ συχνές αποσυνδέσεις και κολλάει συνέχεια

κι εγω το ιδιο ακριβως παθαινω!!Καθε τρεις κ λιγο αποσυνδεεται..κολαει κ δεν παιρνω τα μυνηματα που μου στελνουν .. γενικα ενα χαλι!! Τι να κανω πια δεν ξερω..!:fear:

btw. εχω msn plus παιζει ρολο αυτο ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...