canto Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα τελευταια έχω το έξής πρόβλήμα ...Κατα την έκκινηση των windows ,ένω βλέπει δισκο-λείτουργικο κτλ ...μόλις ξέκινησει να διαβάσει πρόγραμματα που τρέχουν στην TASK BAR κολλάει για κάνα πενταλέπτο και μέτα ξέκινάει να δουλεύει κανονικά...Έβαλα το start up faster 3.2 μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα άλλα τίποτα....Αυτο που παρατηρώ είναι ότι δεν φορτώνει το control panel τις NVIDIA ,κάθως και την ασφαλή κατάργηση των μονάδων....Μετά απο δοκιμές στο msconfig ,,safe mode κτλ ,,επάνήλθε για μια εκκίνηση που έκανα και στην επόμενη μου έκανε τα ίδια.... Τι μπορει να είναι???σημειοτέον δεν έχω πειράξει καθόλου το BOOT.INI.. Γνωρίζουμαι κάνενα πρόγραμμα που ελέγχει το boot των windows ???? Υπαρχει περίπτωση να μου το κάνει κάνενας οδηγός τις κάρτας μου???
iron727 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Έβαλες κανένα πρόγραμμά που μπαίνει στην εκκίνηση των XP???κανένα ημερολόγιο κτλ ????
Black Demis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Κανε απεγκατάσταση NVidia drivers και δοκίμασε ξανά(μην τα εγκαταστήσεις μέχρι να σιγουρευτείς ότι φταίνε αυτά κανε κανα δυο τρία restart)
Darkman_dd Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Πολλές φορές σημαντική καθυστέρηση στο boot φέρνει και η προσπάθεια του υπολογιστή να συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο (ιδιαίτερα ασύρματο).
soumo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 κατέβασε καινουργιους drivers για την nvidia συνηθως εκεί βρισκετεπαντα το πρόβλημα προσοχη μην κανεις update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.