Προς το περιεχόμενο

μινι o/c για αρχαριους

tsadler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία κάτι γίνετε τώρα :-)

λοιπών

PCI-E frequency to Cpu : Async

Cpu Host Frequency : 333

memory frequecy : κράτα τες χαμηλά ακόμα να δούμε που πάει ο cpu

Cpu Voltage control : 1,4

αν κάνει boot δες αν είναι σταθερό και αν είναι άρχισε να κατεβάζει το cpu voltage

Δημοσ.

μαστορα μινι oc ετσι? μην ξεχαστουμε και το κανουμε φουρνακι!

για τσεκ εδω

jwn5ipl1cz2dndsq7ujw.jpg

οταν λες για μεμορυ φρικ. ποσο να δειχνει περιπου στο βιος

Δημοσ.

α είναι P4 νόμιζα πως είναι C2D οκ δώσε λίγο ακόμα :-) κατέβασε το ORTHOS και τρέξε blend και δες από θερμοκρασίες πώς είσαι και πες μας και δώσε fsb έχεις πολύ ψωμί ακόμα μην το φοβάσαι

Δημοσ.

για ποση ωρα να το τρεξω? για 4 λεπτα ανεβασε μεχρι 53 βαθμους. οταν ανεβαζω fsb το μεμορυ φρικ μεταβαλλεται αυτοματα. περιπου που να το αφησω?

Δημοσ.

δώστου μέχρι να φτάσεις τους 60 καλά είσαι Prescott ο Cpu σου δεν καταλαβαίνει απο ζέστες ανέβαζε μέχρι να δεις που δεν θα είναι σταθερό μέχρι τα 4Ghz δεν θα χρειαστείς extra Vcore πιθανών οπότε κατέβασε το 1,4 στο 1,35 και δοκίμασε με fsb 250 δώσε και +0.2 στις μνήμες σου

Δημοσ.

δεν με αφηνει fsb πανω απο 230, κανει ρεσετ στα ντιφολτ. το asyc μας ειναι απαραιτητο? το μεμ φρικ στα 240 ειναι 480. εγω το αλαξα μανυαλι x1,66 αλλα και παλι δεν..

ειμαι που ειμαι αρχαριος, δεν ταξερω καλα, θα κανω καμια πατατα και θα το κλαιω

Δημοσ.

οποτε ανακεφαλαιωνω: ανεβαζω fsb στα 240

ανεβαζω cpu voltage στα?

αλλαζω multiplier στις μνημες να τις κρατησω χαμηλα

κρατω το asyc οπως ειναι

παει καλα?

ps: σε εχω πρηξει vatos, σορρυ

ps2: κατι πελτιερ που ειχες παρει τι γιναν?

Δημοσ.

οποτε ανακεφαλαιωνω: ανεβαζω fsb στα 240 σωστά

ανεβαζω cpu voltage στα? αν το κατέβασες στο 1,35 πήγενε στο 1,5 να δούμε αν θα κάνει boot

αλλαζω multiplier στις μνημες να τις κρατησω χαμηλα σωστά

κρατω το asyc οπως ειναι ναι αν το κάνεις sync θα αναίβει και το Pci-e Frequency και δεν θέλουμε

παει καλα? θα δούμε :-)

ps: σε εχω πρηξει vatos, σορρυ ξεκόλλα :-) απλά θα συνεχίσουμε από αύριο γιατί πάω για ύπνο γιατί πρέπει να πάμε και στην σχολή πάλι :-(

ps2: κατι πελτιερ που ειχες παρει τι γιναν? τα πούλησα αν και σκέφτομαι να πάρω πάλι κανένα μεγάλο από e-bay

Δημοσ.

ανακεφαλαιωση ΙΙ: με fsb στα 240

multiplier στις μνημες 2.00

memory freq 480

cpu voltage στα 1,5

το ORTHOS να τρεχει

δεν ξεπερασα τους 59 C και τρεχω στα 3,8

Vatos thnx φιλε. με εφτιαξες παλι

...30 minutes later....

τελικα φαινεται πως το συστημα ετσι δεν παραμενει σταθερο. βασικα δεν μπουταρει σωστα. πιστευω οτι φταιει η συχνοτητα στις μνημες και οτι με λιγο ρευμα πχ +0.2 να μπορεσω να τις στηριξω παραπανω. ανακαλυψα επισης οτι μπορω να πειραξω και χρονισμους αλλα δεν θα το επιχειρισω.

τελικα κατι εμαθα και γω...η μηπως οχι?

Δημοσ.

πως δεν έμαθες μια χαρά τα πάμε όλοι μας :-) δωκίμασε με +0.2 στις μνήμες αλλά βάλε ένα ανεμιστηράκι να τις φυσάει αλλιώς απλά κατέβασε την συχνότητά τους και έτσι θα είναι σταθερές

Timings αν μπορείς να πειράξεις δώσε 5-5-5-15

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...