tsadler Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 εχω το mobo της gigabyte 8Ι915P-D PRO. δυστυχως εχασα το μανουαλ του και δεν ξερω τι ειναι το nb fan.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 To ανεμιστηρακι που μπαινει στο northbrigde λογικα.
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 nb=northbridge. Δηλαδή 3-πινη υποδοχή για ανεμιστήρα του northbridge, αλλά όχι μόνο. Δηλαδή μπορείς να συνδέσεις οποιοδήποτε ανεμιστήρα.
tsadler Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 οπα βαστα μια στιγμη. το northbridge ειναι το τσιπακι κοντα στον επεξεργαστη? οκ κατι ειδα. αλλα το θεμα ειναι οτι εχω βαλει μια zalman στον επεξεργατη και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα παρει καποιο ανεμηστηρακι εκει. εστω ομως οτι βαλω, θα προσφερει κατι η τζιφος?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 οπα βαστα μια στιγμη. το northbridge ειναι το τσιπακι κοντα στον επεξεργαστη? Σου εδωσα link για να το τσεκαρεις. Θα μειωσει την θερμοκρασια στο northbridge.Εχεις σκοπο να κανεις overclocking?Aν ναι,θα σε βοηθησει.
tsadler Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 δεν ξερω το σκεφτομαι. οχι κατι τρελο. με πεντιουμ 4 πρεσκοτ 3,2 ht και αεροψυξη πιστευω οτι δεν θα εχω σταθεροτητα. απλα ετοιμαζω να μονταρω ενα full case και ψαχνομαι. τι λετε αξιζει να κανωενα μινι o/c? η θα ψηνω καφεδες?
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 δεν ξερω το σκεφτομαι. οχι κατι τρελο. με πεντιουμ 4 πρεσκοτ 3,2 ht και αεροψυξη πιστευω οτι δεν θα εχω σταθεροτητα. απλα ετοιμαζω να μονταρω ενα full case και ψαχνομαι. τι λετε αξιζει να κανωενα μινι o/c? η θα ψηνω καφεδες? Aφου εισαι με prescott και αερα,οπως το πες:mini o/c γιατι απο θερμοκρασιες δεν θα ναι οτι καλυτερο ο prescott.
Sadman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 μι μασας ριξε oc.Εγω δν βλεπεις την μανησια ψυκτρα και την πιο μαπα μιτρηκη τον εχω σταθεροτατο στα 3.6 με 57βαθμους σε load.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 μι μασας ριξε oc.Εγω δν βλεπεις την μανησια ψυκτρα και την πιο μαπα μιτρηκη τον εχω σταθεροτατο στα 3.6 με 57βαθμους σε load. 57 βαθμους full load,stock ψυξη και prescott??
tsadler Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 εγω φιλε του εχω μια ζαλμαν πανω σε κατασταση ηρεμιας παει μεχρι 34 τοπ. αυτη την στιγμη ειναι στους 31. τωρα σε φουλ δεν ξερω να σουπω αλλα δεν φανταζομαι να ξεπερναει τους 55. βεβαια μπορει να κανω και λαθος. ο βατος μου λεει προχωρα για fsb αλλα ασε τα ρευματα. εγω συμφωνω αλλα θελω και να πειραξω και τις μνημες. θα δουμε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ο βατος μου λεει προχωρα για fsb αλλα ασε τα ρευματα. εγω συμφωνω αλλα θελω και να πειραξω και τις μνημες. θα δουμε. Ακριβως.Ασε τα ρευματα στα default.Παιξε με fsb και μνημες ανεβασε τες,δωσε και λιγο παραπανω ρευμα σ αυτες,σφιξε και timings αν αντεχουν. Το μονο που εκανα και γω σε ενα prescott που ειχα,ηταν να παιζω με τις μνημες μετα απο λιγο ανεβασμα του fsb.
tsadler Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 τελοσπαντων. για να μην ξεφευφουμε και απο το τοπικ, σκεφτομαι στην υποδοχη του nb fan να συνδεσω ανεμηστιρακι για τις μνημες. ανεχετε καμια καλη προταση καλοδεχουμενη. επισης ψαχνω και φαν κοντρολλερ αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι μπορω να κανω με αυτο. μου εχει μεινει μια παροχη ρευματος και θελω να βρω κατι που να συνδεω μια παροχη και να μου δινει τρεις. μπορω να βρω κατι τετοιο. η μηπως λεω βλακειες?
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Τέτοια καλώδια υπάρχουν, για επιπλέον παροχή βυσματων τροφοδοσίας molex. Κάτι σαν και αυτό θες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805670 Αν και σε αυτό πληρώνεις επιπλέον για τα uv lights. Ισως να μπορέσεις να βρεις κάτι πιο απλό σε κάποιο εξειδικευμένο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.
sotos 1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 τελοσπαντων. για να μην ξεφευφουμε και απο το τοπικ, σκεφτομαι στην υποδοχη του nb fan να συνδεσω ανεμηστιρακι για τις μνημες. ανεχετε καμια καλη προταση καλοδεχουμενη. επισης ψαχνω και φαν κοντρολλερ αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι μπορω να κανω με αυτο. μου εχει μεινει μια παροχη ρευματος και θελω να βρω κατι που να συνδεω μια παροχη και να μου δινει τρεις. μπορω να βρω κατι τετοιο. η μηπως λεω βλακειες? για τις μνημες: AKASA ALUMINIUM BLUE RAM SINK FOR DDR/SDRAM 4.41e;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.