Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με κρυφα αρχεια

blo4subs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στους φακελους του υπολογιστη μου παρουσιαζει το εξης προβλημα

Πατωντας Εργαλεια δεν μου εμφανιζει το μενου επιλογες φακελων με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τα κρυφα αρχεια

Με λιγο ψαξιμο που εκανα στο web δεν βρηκα και πολλα πραγματα

Μηπως ξερει κανεις κατι σχετικο ?

Δημοσ.

ένας φίλος μου που είχε το ίδιο πρόβλημα πρέπει να το είχε σβήσει κατά λάθος από τα windows..από ότι είπε..με format το ξαναέφτιαξε..

Δημοσ.
Στους φακελους του υπολογιστη μου παρουσιαζει το εξης προβλημα

Πατωντας Εργαλεια δεν μου εμφανιζει το μενου επιλογες φακελων με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τα κρυφα αρχεια

Με λιγο ψαξιμο που εκανα στο web δεν βρηκα και πολλα πραγματα

Μηπως ξερει κανεις κατι σχετικο ?

Φιλε μου ψαξε λιγο υπαρχει λυση, το ειχα βρει καπου εδω, τρεχεις ενα αρχειο και διορθωνετε, θα το ψαξω και εγω.

edit Κατι βρηκα.

Πήγαινε στο Start-> Run-> γράψε regedit και κατόπιν στο παράθυρο που ανοίγει πήγαινε στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\Advanced. Στο δεξί μέρος του παραθύρου βρες το "Hidden" και κοίτα αν το value του είναι 1. Αν δεν είναι κάντο με δεξί κλικ και "Modify

ή τρεξε το αρχειο που ανεβασα, κανε και κανενα scan γιατι μαλλον ιος ειναι.

Worm-fix.exe.zip

Δημοσ.

φιλε konadrio

Ευχαριστω για το χρονο που ξοδεψες για να βρεις λυση στο προβλημα μου,

οσον αφορα αυτα που μου ειπες το προγραμματακι δεν βοηθησε ιδιαιτερα.

Κανοντας τη διαδικασια απο το run το προβλημα που παρουσιαζεται μετα ειναι οτι φαινονται ολα τα κρυφα αρχεια ετσι φοβαμαι οτι θα μου κανουν μεγαλυτερη ζημια (πατωντας διαφορα που δεν γνωριζουν) διοτι τον υπολογιστη μου τον χρησιμοποιουν και αλλοι εκτος απο μενα.

Θεωρω οτι η καλυτερη λυση απο αυτες που ακουστηκαν ειναι να τα βρισκω μεσω της αναζητησης.

Ευχαριστω

Δημοσ.
φιλε konadrio

Ευχαριστω για το χρονο που ξοδεψες για να βρεις λυση στο προβλημα μου,

οσον αφορα αυτα που μου ειπες το προγραμματακι δεν βοηθησε ιδιαιτερα.

Κανοντας τη διαδικασια απο το run το προβλημα που παρουσιαζεται μετα ειναι οτι φαινονται ολα τα κρυφα αρχεια ετσι φοβαμαι οτι θα μου κανουν μεγαλυτερη ζημια (πατωντας διαφορα που δεν γνωριζουν) διοτι τον υπολογιστη μου τον χρησιμοποιουν και αλλοι εκτος απο μενα.

Θεωρω οτι η καλυτερη λυση απο αυτες που ακουστηκαν ειναι να τα βρισκω μεσω της αναζητησης.

Ευχαριστω

Που το πρόβλημα όταν θέλεις να τα κρύψεις ξανά πατά 0

Δημοσ.
Που το πρόβλημα όταν θέλεις να τα κρύψεις ξανά πατά 0

Θα σου φτιάξω όποτε μπορέσω μία συντόμευση που θα κάνει την δουλεία που προαναφέρθηκε, αν την κάνει κάποιος άλλος καλός.Γίνεται με εντολή του DOS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...