blo4subs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Στους φακελους του υπολογιστη μου παρουσιαζει το εξης προβλημα Πατωντας Εργαλεια δεν μου εμφανιζει το μενου επιλογες φακελων με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τα κρυφα αρχεια Με λιγο ψαξιμο που εκανα στο web δεν βρηκα και πολλα πραγματα Μηπως ξερει κανεις κατι σχετικο ?
PETROS13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ένας φίλος μου που είχε το ίδιο πρόβλημα πρέπει να το είχε σβήσει κατά λάθος από τα windows..από ότι είπε..με format το ξαναέφτιαξε..
lefi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ούτε στον Πίνακα ελέγχου; μέχρι να βρείς μια καλύτερη λύση μπορείς να τα δεις με αναζήτηση.
konandrio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Στους φακελους του υπολογιστη μου παρουσιαζει το εξης προβλημα Πατωντας Εργαλεια δεν μου εμφανιζει το μενου επιλογες φακελων με αποτελεσμα να μην μπορω να δω τα κρυφα αρχεια Με λιγο ψαξιμο που εκανα στο web δεν βρηκα και πολλα πραγματα Μηπως ξερει κανεις κατι σχετικο ? Φιλε μου ψαξε λιγο υπαρχει λυση, το ειχα βρει καπου εδω, τρεχεις ενα αρχειο και διορθωνετε, θα το ψαξω και εγω. edit Κατι βρηκα. Πήγαινε στο Start-> Run-> γράψε regedit και κατόπιν στο παράθυρο που ανοίγει πήγαινε στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\Advanced. Στο δεξί μέρος του παραθύρου βρες το "Hidden" και κοίτα αν το value του είναι 1. Αν δεν είναι κάντο με δεξί κλικ και "Modify ή τρεξε το αρχειο που ανεβασα, κανε και κανενα scan γιατι μαλλον ιος ειναι. Worm-fix.exe.zip
blo4subs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 φιλε konadrio Ευχαριστω για το χρονο που ξοδεψες για να βρεις λυση στο προβλημα μου, οσον αφορα αυτα που μου ειπες το προγραμματακι δεν βοηθησε ιδιαιτερα. Κανοντας τη διαδικασια απο το run το προβλημα που παρουσιαζεται μετα ειναι οτι φαινονται ολα τα κρυφα αρχεια ετσι φοβαμαι οτι θα μου κανουν μεγαλυτερη ζημια (πατωντας διαφορα που δεν γνωριζουν) διοτι τον υπολογιστη μου τον χρησιμοποιουν και αλλοι εκτος απο μενα. Θεωρω οτι η καλυτερη λυση απο αυτες που ακουστηκαν ειναι να τα βρισκω μεσω της αναζητησης. Ευχαριστω
Black Demis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 φιλε konadrioΕυχαριστω για το χρονο που ξοδεψες για να βρεις λυση στο προβλημα μου, οσον αφορα αυτα που μου ειπες το προγραμματακι δεν βοηθησε ιδιαιτερα. Κανοντας τη διαδικασια απο το run το προβλημα που παρουσιαζεται μετα ειναι οτι φαινονται ολα τα κρυφα αρχεια ετσι φοβαμαι οτι θα μου κανουν μεγαλυτερη ζημια (πατωντας διαφορα που δεν γνωριζουν) διοτι τον υπολογιστη μου τον χρησιμοποιουν και αλλοι εκτος απο μενα. Θεωρω οτι η καλυτερη λυση απο αυτες που ακουστηκαν ειναι να τα βρισκω μεσω της αναζητησης. Ευχαριστω Που το πρόβλημα όταν θέλεις να τα κρύψεις ξανά πατά 0
lefi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Που το πρόβλημα όταν θέλεις να τα κρύψεις ξανά πατά 0 Θα σου φτιάξω όποτε μπορέσω μία συντόμευση που θα κάνει την δουλεία που προαναφέρθηκε, αν την κάνει κάποιος άλλος καλός.Γίνεται με εντολή του DOS.
21century Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Καλύτερα όταν έχει ορατή την επιλογή με το κολπάκι από το Μητρώο να είσαι προσεκτικός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.