Προς το περιεχόμενο

παλιό pc!!

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα παλιό pc και δεν ξέρω τί να το κάνω...:rolleyes:

cpu:intel pentium 4 Willamette(s478,1,70GHZ)

case:midi tower (white)

hard disk:Maxtor 40GB

vga:Radeon 9000 PRO 128MB

Mobo:MSΙ-6533(s478,SIS 961/962,usb1.0)

Ram:supertalent 1GB DDR-400MHZ CL3

CD-RW:Lite-On (40X 12X 48X)

PSU:300W

αυτά..

1)το κάνω...ζαρντινιέρα????:P

2)ψυσταριά για το πάσχα????:devil::devil:

3)...κατεβαστήρι??

4)του κάνω μια αναβαθμησούλα για κατεβαστήρι???

5)τον αφήνω να κάθεται??

Δημοσ.
Ε ναι εννοείται :) Βγάλε τις παλιές

το δοκιμασα παλιοτερα και ειχα προβλημα με το format κολλαγε η διαδικασια(παγωμα οθονης)περαν του format ομως φανηκε ok πανω στα windows xp

Δημοσ.

Μπορείς να δεις αν η μητρική παίρνει μεγαλύτερο επεξεργαστή και να ψάξεις για μεταχειρισμένο. Μπορείς να αλλάξεις και τις μνήμες με μεγαλύτερες. Να βάλεις και μεγαλύτερο σκληρό. Μπορείς και τη mobo να αλλάξεις. Καλά στο τέλος θα μείνει μόνο το κουτί όπως το πήγα!! Πολλά μπορείς να κάνεις. Το θέμα είναι, για αυτό που έχεις, πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις και για τι τελικά θες να τον έχεις;

Δημοσ.
Μπορείς να δεις αν η μητρική παίρνει μεγαλύτερο επεξεργαστή και να ψάξεις για μεταχειρισμένο. Μπορείς να αλλάξεις και τις μνήμες με μεγαλύτερες. Να βάλεις και μεγαλύτερο σκληρό. Μπορείς και τη mobo να αλλάξεις. Καλά στο τέλος θα μείνει μόνο το κουτί όπως το πήγα!! Πολλά μπορείς να κάνεις. Το θέμα είναι, για αυτό που έχεις, πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις και για τι τελικά θες να τον έχεις;

παω για καινουργιο ουτως ή αλλως.Για κατεβαστηρι παει.50 ευρωπουλα αντε να δωσω.

Ξερει κανεις αν μπορω να παω σε o/c?

Δημοσ.

γιατι να o/c αφου θα το εχεισ για κατεβασμα? Τζαμπα... Βαλε τη μνήμη που λες και με τα 50ε παρε ενα μεγαλυτερο δισκο, βαλε κανα αθορυβο ανεμιστηρακι και παρε ενα καλωδιο Lan. Το μονο που θα σου λειπει θα ναι το new pc.

Δημοσ.

Εγω νομιζω να ξαναβαλεις την 512mb και να σκοτωσεις την 1gb για κανενα 25αρη,ουτως η αλλος για κατεβαστηρι φτανει κ περισσευει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...