liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 liopyr ναι το σαββατο,ηταν το τελευτ στο ραφι,ουτε ο πωλητης ηξερε οτι το ειχε,τυχερος ημουν!! 88ευρω,παλι καλα που το ειχα δει ιντερνετ! να το βγάλεις αμέσως και να μου το φέρεις αλήτη! το έχω παραγγείλει πριν από εσένα!
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 παει,τωρα πια ειναι μερος του τερατος.. '' κανονες πλαισο οποιος προλαβε το hardware ειδε!!'' εγω ακομα περιμενω εκεινη την 7950GT με τα 70 ευρω ... μου την φαγανε τα κυκλωματα..
liopyr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 είχε βγάλει τέτοια προσφορά? εγώ θυμάμαι την 7900gs με 90ε... 70 για την 7950GT, μάλλον λάθος θα είχαν κάνει...
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 ναι,καπου ιουλιο και μετα αυγουστο,εκεινη την μερα πηρα το pc και ενους φιλου οποιος πηρε 7900gt GX2 με 110... εμενα με χαλαγε...ηθελα την φουλ τσαμπα βλεπεις!!!η απληστία με εφαγε!
Sadamiraq Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 ναι,καπου ιουλιο και μετα αυγουστο,εκεινη την μερα πηρα το pc και ενους φιλου οποιος πηρε 7900gt GX2 με 110... εμενα με χαλαγε...ηθελα την φουλ τσαμπα βλεπεις!!!η απληστία με εφαγε! αχαχαχαχαχ
panagiotis3600 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 geia sa paidia,molis phra to sinkrekrimeno trofodotiko kai tha hthela na rotiso an to exei kaneis,na mou pei an exei problima to diko mou h ola bgazoun ena eleeino bouito,sto pc den akougete tpt mono ayto,kai den ksero ti na kano,na to gyriso na to kratiso,einai anipoforo ναι και εγω ειχα αυτο το τροφοδοτικο και ακουγοταν πολυ περισσοτερο απο τα υπολυπα πραγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα