aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 geia sa paidia,molis phra to sinkrekrimeno trofodotiko kai tha hthela na rotiso an to exei kaneis,na mou pei an exei problima to diko mou h ola bgazoun ena eleeino bouito,sto pc den akougete tpt mono ayto,kai den ksero ti na kano,na to gyriso na to kratiso,einai anipoforo
Spartacos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ο θορυβος ακουγεται οταν το pc ειναι στο idle;
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 nai sinexos,kai molis eida oti to aytokolitaki asfalias einai komeno.. paei piso sfaira!
epitropos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ...to aytokolitaki asfalias einai komeno Δεν μας λές και απο που το πήρες ??
Spartacos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 nai sinexos,kai molis eida oti to aytokolitaki asfalias einai komeno.. paei piso sfaira! 100% ελλατωματικο,παλι καλα που δε σου εκαψε τιποτα
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 απο το πλαισιο το πηρα πριν 3ωρες,αλλα φαινεται περιεργα το αυτοκλ ,και τι λογο εχουν να το πουλησουν?αυτοι εχουν το στοκ για να πουλανε τις μουφες τους,καλα θα το παω πισω,αλλα περιμενω να μου πει καποιος αν κανει φασαρια και νορμαλ,να παρω αλλο διαφορετικο, να παρο αυτο? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=891835
joker99 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 gia na einai komeno to autokolito isos to eixe parei kapios gia dokimi/test ktl.ekane ti douleia tou kai meta to gurise piso kai pira kati allo. i gnomi mou einai na to pas sfera piso kai pare kapio allo. edit: gia ta zalman exo akousei kala logia,einai athoriva parto.
los!!! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μα καλά εκεί στο Πλαίσιο πλάκα μας κάνουν? Πές μας πάντως τι έγινε τελικά...
evoiacrazywater Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Egp file exo parei akrivos to idio trofodotiko apo plaisio aftokolito kommeno den exei sto idle den akougetai katholou akoma k me 2 acc lineage backround k na paizo taftoxrona crysis pali athorivo einai.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 nai,mallon eixe problima kai to eixe gyrisei kai allos,den ksero,k h baboura pou ekane den htan normal,ola ok ,mou ta alaksan me thn mia ta paidia ekei,phra to zalman kai logo kalodion,poly kalodio to Etasis kai exei mono ena mikro fun pou se kanoniki katastash den tha ekane thoribo,alla den mou gemise to mati h psiksi tou genika
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 nai,mallon eixe problima kai to eixe gyrisei kai allos,den ksero,k h baboura pou ekane den htan normal,ola ok ,mou ta alaksan me thn mia ta paidia ekei,phra to zalman kai logo kalodion,poly kalodio to Etasis kai exei mono ena mikro fun pou se kanoniki katastash den tha ekane thoribo,alla den mou gemise to mati h psiksi tou genika Και εγώ στο δίλημμα Zalman-Etasis αμφιταλαντευόμουν και τελικά κατέληξα στο Zalman. Οχι οτι το Etasis δεν είναι καλό, απλά είχα πρόβλημα χώρου στο κουτί μου και δεν είχα άλλη επιλογή. Τελικά μια χαρά βγήκε το Zalman, πολύ αθόρυβο και τα αποσπώμενα καλώδια είναι πολύ χρήσιμα. Το Etasis είναι καλό μόνο για ευρύχωρα ή full tower κουτιά.
liopyr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 aaaaaa!!!!: σήμερα το πήρες το zalman? γιατί υποτίθεται πως έχουν έλλειψη, εγώ το έχω παραγγείλει από την Τετάρτη και ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ φαίνεται πήρα το τελευταίο πριν από 2-3 μέρες. Παρόλο που στο Πλαίσιο έλεγε διαθεσιμότητα σε 72 ώρες μου το έφεραν την αμέσως επόμενη της παραγγελίας.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 liopyr ναι το σαββατο,ηταν το τελευτ στο ραφι,ουτε ο πωλητης ηξερε οτι το ειχε,τυχερος ημουν!! 88ευρω,παλι καλα που το ειχα δει ιντερνετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα