mits@kos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Άσε ρε τη Lara και πιάσε κανένα λογοτεχνικό... Καλά, χρυσά τα PC, μα θα ξεχάσουμε να γράφουμε σε λίγο...
giorgos147 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Ψάξε στο youtube για κανένα βιντεάκι που μπορεί και να σε βοηθήσει...Εγώ έτσι τα περνάω κάτι τέτοια .
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Μου αρέσει που το έγραψες και με κεφαλαία,να μας τυφλώσεις όλους. Τα θηλυκά είθισται να τελειώνουν σε ήττα (η).
συννεφάκι Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.tombraiders.net Θα βρεις πλήρες walkthrough και φαντάζομαι θα βρεις και τη λύση..
john2gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=tomb+raider+underworld+walkthrough&aq=1&oq=Tomb+Raider+Underworld+ Άντε και καλούς τερματισμούς
scorpionsrc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 φιλε με τα GREEKLISH που γραφω σε αλλα σιτε εχω ξεχασει την ορθογραφια αυτο να λεγεται φιλε μου neroxiths .
darksoho33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 ρε συ μπες στο ign walkthrough και σου δειχνει βημα βημα με φωτογραφιες
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Κάποια μέρα θα μαζέψω ΟΛΑ τα πόστ απο άτομα που έχουν ανοίξει thread για ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο.. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ! Η πίστα σε οδηγεί μόνη της :\ Γυρνάς και τα δύο αγάλματα να έχουν γωνία τον καθρέπτη εσωτερικά προς τα μέσα και τέλος.. Απλά χρειάζεται να τα κάνεις 2-3 μπρος πίσω για να έρθουν στη θέση που πρέπει.. Δεν είναι κατι ιδιαίτερο.. Σοζ αλλα μου κάνει εντύπωση το κόλλημα ολων σε αυτό το part..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Κάποια μέρα θα μαζέψω ΟΛΑ τα πόστ απο άτομα που έχουν ανοίξει thread για ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο.. πάλι καλά που υπάρχει topic για το Underworld και είναι συγκεντρωμένα όλα εκεί... ...oh wait
συννεφάκι Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Απλά για ενημέρωση! Η έκδοση για το PS2 κυκλοφόρησε και στη χώρα μας το σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Όσοι το είχατε προπαραγγείλει, θα πρέπει να το έχετε ήδη στα χέρια σας! Οι πρώτες κριτικές που διάβασα λένε πως είναι καλούτσικο (όχι καλό!) και πως ακολουθεί την έκδοση του Wii και όχι του PC/Xbox/PS3. Ωστόσο, μιλάνε για ικανοποιητικά γραφικά και καθόλου glitches. Καλό παιχνίδι σε όσους περιμένατε (και δεν τα σκάσατε στη Microsoft! )
συννεφάκι Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Απλά για ενημέρωση! Η έκδοση για το PS2 κυκλοφόρησε και στη χώρα μας το σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Όσοι το είχατε προπαραγγείλει, θα πρέπει να το έχετε ήδη στα χέρια σας! Οι πρώτες κριτικές που διάβασα λένε πως είναι καλούτσικο (όχι καλό!) και πως ακολουθεί την έκδοση του Wii και όχι του PC/Xbox/PS3. Ωστόσο, μιλάνε για ικανοποιητικά γραφικά και καθόλου glitches. Καλό παιχνίδι σε όσους περιμένατε (και δεν τα σκάσατε στη Microsoft! )
vaggelis_larisa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Γεια σας.Μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει με το TR Underworld.To εχω αυθεντικο, κανω κανονικη εγκατασταση αλλα οταν παω να παιξω κολλαει απιστευτα ωστε να μην μπορω να παιξω.Μηπως πρεπει να κανω κατι με τις ρυθμισεις;;;Ευχαριστω.
chek2fire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 βάλε και το patch που έχει βγεί γιατί αρχικά το tomb raider είχε κάποια προβλήματα σας αυτά που αναφέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα