Προς το περιεχόμενο

Ζητώ Media Center Case που να:

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητώ Media Center Case για:

-ATX

-12αρι fan πίσω

-ύψος μεγαλύτερο ή ίσο με 19cm (θα φιλοξενήσει την Thermalright Ultra 120 = 16 cm)

Ψάχνω στην αγορά για ένα τέτοιο κουτί και ομολογώ ότι τα έχω βρει λίγο δύσκολα μιας και τα περισσότερα είναι 16cm ύψος.

Σε πρώτη φάση μόνο το Silverstone CW02 δείχνει να περνάει τις προδιαγραφές, αλλά αφενός είναι δυσεύρετο, αφε..δύο η τιμή του είναι αστρονομική, αφε..τρία δεν χρειάζομαι κάτι τόσο καλό εμφανησιακά, αλλά λειτουργικά!

Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας υπόψη που μπορεί να μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, θα χαρώ να το ακούσω…

cw02-3-4view-s.jpg

cw02-back-view-s.jpg

cw02-inside-structure-s.jpg

Δημοσ.

Το PC είναι συνδεμένο με 32άρα και εκτελεί χρέη Media Center, παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν παίζει και παιχνίδια αυξάνωντας τις απαιτήσεις σε ψύξη (να μη μιλήσω για CPU load σε full 1080p).

Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος απο την Thermalright -κατενθουσιασμένος θα έλεγα για την ακρίβεια- και θέλω να παραμείνω στην διάταξη push-pull με 120άριδες fan που κατά την γνώμη μου είναι ultimate σε αποδοση απαγωγής θερμότητας/θόρυβο.

πίκρα πάντως γιατί δεν βρίσκω τίποτα και η αγορά ενός κουτιού που κοστίζει όσο ένα ps3 δεν με ενθουσιάζει...

Δημοσ.

Όσον αφορά την ψύξη τα Silverstone είναι οτι καλύτερο σε media center cases. Και υπάρχουν και φθηνότερα στη σειρά της silverstone με αυτές τις διαστάσεις. Τώρα αν δε σε ενδιαφέρει καθόλου η εμφάνιση πάρε ένα tower βάψτου τον πάτο και ρίχτο στο πλαι. Οι σκληροί βιδώνονται και κάθετα και τα optical drives δεν έχουν ανάγκη.;)

EDIT: Πες μας και temps γιατί δε σε καταλαβαίνω. κλοκάρεις; οι απαιτήσεις για ψύξη σε games καλύπτονται και από τη μαμίσια ψύκτρα. Επίσης τι μηχάνημα έχεις και πόσα θες να δώσεις;

Δημοσ.

Μα είναι τόσο πολύ παράξενο να θέλω ένα "ξαπλωτό" desktop κουτί με άπλετους χώρους και 120αρι fan;

Στην παρούσα φάση ο επεξεργαστής είναι ο Pentium 4 640 που όπως έγραψα σε άλλο thread με τη μαμά ψήκτρα ξεκίναγε idle στους 55 βαθμούς και τώρα με την Thermalright στους 32. Να σημειωθεί ότι με δοκιμαστικό κλοκάρισμα έφτασε τα 3800 και στα 4 τα φτύνει.

Μακάρι να υπήρχε κάποιο Tower που να βόλευε για αυτή τη δουλειά αλλά δυστηχώς δεν έχω βρεί τίποτα. Είχα δει σε κάποιο site ένα (νομίζα ότι ήταν Lian Li αλλά τώρα δεν το βρίσκω, που έπαιζε και όρθιο και ξάπλα με μετατροπή στα φατνία 5,5"). Επίσης έχω δει και κουτιά της Dell τέτοιου τύπου αλλά όχι στην αγορά.

Αν ψάξετε την αγορά θα δείτε ότι κουτιά ξαπλωτά με ύψος>απο 19cm και 120άρι fan είναι ελάχιστα...

Απο εκεί και πέρα νομίζω ότι μέχρι 100euro είναι οκ για ένα απλό κουτί... χωρίς οθόνες τηλεκοντρολ κλπ.

Δημοσ.

Αν και δυστηχώς λόγω διαστάσεων κανένα απο τα συγκεκριμένα κουτιά δεν μου κάνει, πιστεύω ότι αυτό το οποίο ψάχνω υπάρχει και δεν χρειάζεται να είναι σε κάποια δυσθεώρατη τιμή για να καλύπτει τις ανάγκες μου...

Δημοσ.

Δεν είναι οτι είναι παράξενο αυτό που ζητάς αλλά θέλεις να βάλεις ψύκτρα που είναι ογκώδης και μεγάλο fan σε htpc case. Βάλε άλλη ψύκτρα, θυσίασε και 7-8 βαθμούς (δεν τρέχει τίποτα) και το push pull θα δουλεύει μια χαρά και με 80ρηδες - 92ρηδες ανεμιστήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...