witty Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα, Εδώ και ένα μήνα περίπου κατά την έναρξη των Windows ένας συνάδελφος λαμβάνει το παρακάτω μήνυμα, το οποίο δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρά πρέπει να ληφεί υπόψη : Pri Slave Hard Disk : S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace. Press F1 to resume. O συγκεκριμένος Η/Υ δεν έχει κλείσει ούτε 9 μήνες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Προσφατα μου βγηκε σ εναν western digital 80αρη το διο μηνυμα. Απο την στιγμη που η δουλεια του smart ειναι αυτη ακριβως,το πρωτο που εκανα ηταν να παρω τα παντα απο το σκληρο.Ακομα δεν μου πεθανε,αλλα βαζω μονο temporary files βαζω μεσα πια. Το χρονικο διαστημα που το χρησιμοποιεις δεν λεει κατι,καλλιστα μπορει να γινει η στραβη στις πρωτες βδομαδες η μετα απο 2 χρονια. Το καλο ειναι πως πας για rma εντος εγγυησης!Ο δικος μου ειναι τουλαχιστον 3 χρονων.
witty Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για την αμεσότητα. O σκληρός έχει δύο partition. Έχει ήδη εγκατεσημένο το HDtune 2.53. Στον C οι καρτέλες Health και Error Scan δεν εμφάνισαν κανένα πρόβλημα. Στον D η καρτέλα Error Scan έδειξε καθαρή, αλλά στην καρτέλα Health το τμήμα "(05) Reallocated Sector Count" είχε Status failed. Υπάρχει καμία ιδέα? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.