papazaf Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 παιδια χρειαζομαι αμεσα την βοηθεια σας. μετακινησα τα xp σε αλλον δισκο(μεγαλυτερο) με το ghost..ολα καλα παω μετα να κανω το repair installation απο το cd των winxp , και ενω αρχιζει γραφει system restarted ....,μαυριζει η οθονη, βγαινει ο pointer του mouse αλλα μου κανει reboot, μερικες φορες βγαζει media protection error.και ξανα τα ιδια.εχω δοκιμασει το παντα... προσπαθω με καποιο boot cd να ακυρωσω το repair installation αλλα δεν ξερω τι files παιει και γραφει. το ξαναβαζω να κανει repair installation αλλα ξανα τα ιδια εχει κανεις καμια ιδεα?
Darkman_dd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί να μη κάνεις ένα ωραίο format; Ήδη υποθέτω έχεις προσπαθήσει να το διορθώσεις πάνω από τις 2 ώρες που θα σου πάρει να βάλεις windows & όλους τους drivers.
papazaf Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 εχω και προγραμματα μεσα που θα πρεπει να περασω απο την αρχη....
dimitris2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 εφοσον ουτε με repair δεν εγινε τιποτα, δεν νομιζω οτι εχεις ελπιδες να γλιτωσεις φορματ
papazaf Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 δεν μπορει...μονο και μονο για να δω τι εγινε.... πεισμωσα... ακουω ιδεες
harrys23 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μπα από ιδέες τίποτα κολησα αλλά ...Δεν πιστεύω οτι θα γλυτώσεις το φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.