Προς το περιεχόμενο

Mολις εκανα setup και χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια

KOSTAS@ant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια.Ξεκιναω το καβουρντιστηρι μου απο την αρχη και εχω 2 προβληματα-προς το παρον

Το ενα ειναι πως δεν ξερω πως να ξαναεμφανισω το εικονακι του MSN στην μπαρα διπλα στην ωρα-αλλα και γενικα στο κομπιουτερ.Δηλ,ενω ξερω πως διατηρω τη διευθυνση μου κανονικα δεν ξερω πως να ξαναφερω το προγραμμα στο κομπιουτερ μου ωστε να μπαινω

Το αλλο ειναι οτι ενω παιζει κανονικα ηχους,βιντεο κλπ,χωρις μαλακειες, οταν μπαινω στο ιντερνετ και παω να ανεβοκατεβω σε μια σελιδα η οθονη σαν να κολλαει και να μου κανει κατι νερα...Μετα δοκιμασα και σε σελιδα κειμενου-εκτος ιντερνετ-και ειδα οτι συμβαινει και παλι.Αρα,ειναι καποιο γενικο προβλημα με την καρτα γραφικων?

Τονιζω και παλι οτι βιντεο παιζει κανονικοτατα παντως,ενω επισης μολις τωρα διαπιστωσα οτι οταν ανεβοκατεβαινω σε φακελο με mp3 επισης δεν κολλαει. Δηλ ισχυει για τα κειμενα μονο

Δημοσ.
Το ενα ειναι πως δεν ξερω πως να ξαναεμφανισω το εικονακι του MSN στην μπαρα διπλα στην ωρα-αλλα και γενικα στο κομπιουτερ.Δηλ,ενω ξερω πως διατηρω τη διευθυνση μου κανονικα δεν ξερω πως να ξαναφερω το προγραμμα στο κομπιουτερ μου ωστε να μπαινω

Υποθέτω πως θέλεις να κατεβάσεις το msn, οπότε πάτα εδώ.

Όσο για το άλλο σου πρόβλημα, χρειάζεσαι drivers για την κάρτα γραφικών σου.

Δημοσ.

Ετσι είναι, ελπίζω να έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση για να έχεις και μέγιστη ασφάλεια...

Δημοσ.

Ίσως χρειάζεται να κάνεις επανεγκατάσταση με επανακκίνηση του υπολογιστή.

Εξαρτάται άν ο υπολογιστής σου έχει προβλήματα με το δίκτυο ή είναι πολύ βαρύ το αρχείο για τον υπολογιστή σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...