Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για recovery σε vista

earth_walker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση σχετικα με τα vista

εχω τα vista premium home προεγκατεστημενα

χωρις το cd των windows

πηρα τελ στο καταστημα να μου το δωσουν και αυτοι μου μιλησαν για καποιον φακελο

recovery να τα παρω απο εκι

το προβλημα μου ειναι πως θα τα γραψω σε δισκακι ωστε αν χρειαστω να κανω φορματ

να τα εχω ωστε να τα ξανα εγκαταστησω

παω στον φακελο βαζω δισκακι κανω κλικ πανω του γραφη κατι αλλα δεν νομιζω σε τοσο λιγο χρονο να γραφει τα windows

μπορητε να μου πητε τι να κανω?

ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Τι λαπτοπ εχεις?Λογικα το recovery βρισκεται σε κρυμμενο partition του σκληρου και οχι απλα σε καποιο φακελο.

Δημοσ.
Τι λαπτοπ εχεις?Λογικα το recovery βρισκεται σε κρυμμενο partition του σκληρου και οχι απλα σε καποιο φακελο.

δεν εχω λαπτοπ επιτραπεζιο εχς

και αυτος oφακελος ειναι στο εικονιδιο oυπολογιστης μου

σε recovery(D)

Δημοσ.

Λοιπόν για να κάνεις recovery disk των Vista πήγαινε εναρξη-προγραμματα-recovery manager-δημιουργία δισκου επαναφοράς και είσαι κομπλέ..Προσεχε όμως μπορεις να κάνεις μόνο ένα αντίγραφο για αυτό ΜΗΝ το χασεις,πετάξεις,παίζεις φρισμπι κτλ...

Δημοσ.
Λοιπόν για να κάνεις recovery disk των Vista πήγαινε εναρξη-προγραμματα-recovery manager-δημιουργία δισκου επαναφοράς και είσαι κομπλέ..Προσεχε όμως μπορεις να κάνεις μόνο ένα αντίγραφο για αυτό ΜΗΝ το χασεις,πετάξεις,παίζεις φρισμπι κτλ...

εδω μου λεει οτι θελη 2 dvd πως θα κανω φορματ με δυο dvd?

dld εννοω οταν θα κανω διαγραφη του δισκου οπως οταν εκανα στα χπ εβαζα το δισκακι και ακολουθουσα τισ εργασειεσ τωρα με δυο πως θα γινη?

και μια αλλη που εχει ειναι για ενα DVD-DL (dual layer) τι δισκακι ειναι αυτο?

Δημοσ.

Περίεργο εγώ μόνο ένα DVD χρειάστηκα και αυτό όχι ολόκληρο..τέλος πάντων δεν νομίζω να παίζει ρόλο αυτό μπορεί να μην χωράει σε ένα DVD για λίγα ΜΒ..Αν κατάλαβα καλά σε έχει 2 επιλογές:

1)2 DVD(των 4.5GB) [όπου κατά την διαδικασία του format θα σου ζητήσει να βάλεις το δεύτερο DVD]

2)1 DVD-DL(των 9Gb)

Η διαδικασία είναι ίδια με των Xp απλώς κάνεις boot απο το/τα DVD και ακολουθείς τις επιλογές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...